Ányám miért ragaszkodik ennyire a gyerekhez?
Miért ne tudná egy 16 éves eldönteni, hogy ő nem akar soha gyereket?! De bezzeg, ha azt mondaná, hogy 2 gyereket akar, akkor az biztos úgy is van, arra mindenki bőszen helyesel, hisz azt el tudja dönteni.... Ugyanmar.
Én 5 éves korom óta tudom, hogy nem lesz gyerekem soha és ez a mai napig nem múlt el, sőt csak egyre jobban erősödött.
Kedves Kérdező!
Azzal kezdted, hogy már kb. 13-14 éves korod óta mondogatod...
Minek? Kinek?
Talán anyád kérdezősködött állandóan (13é. korodban), hogy
- Kislányom, ugye lesz majd gyermeked? Mondd már azt, hogy LESZ! -
Ha meg nem nyaggat(ott) ilyen hülyeséggel, akkor Te minek mondogatod neki?
Ez a legfontosabb a te korodban?
Nem is értem... Hisz még párod, lakásod, egzisztenciád, komoly jövedelmed sincs. Ha jól gondolom... Akkor meg minek minek erről beszélni.
Ha viszont ő nyaggat téged, hát mondd azt neki: lesz! És minimum 3-4. És akkor talán megnyugszik és békén hagy végre. Hát ha ez a cél, akkor ezt is megteheted.
Majd legfeljebb mégsem szülsz. Nagy dolog. A Föld lakossága így is túl népes úgy ám-blokk. Minek akkor még szaporítani a gondokat tovább. Lesznek majd úgyis, akik szülik-ontják a gyerkőcöket. Erre mérget vehetsz.
Az persze szinte bizonyos, hogy 10-15 év múlva már nem úgy gondolkodol, mint ahogyan most. Mint ahogyan 10 évvel ezelőtt sem ugyanazok lehettek a gondolataid, mint most. Ám ez nem baj. Sőt... ez a jó. Aki 10 év múlva is ugyanazt gondolja, mint napjainkban, az elvesztegetett 10 évet az életéből.
Az ERŐ legyen veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!