Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ányám miért ragaszkodik...

Ányám miért ragaszkodik ennyire a gyerekhez?

Figyelt kérdés
Még csak 16 vagyok. Anyámnak már kb 13-14 éves korom óta mondom, hogy nekem gyerekem sose lesz. De mindig azzal jön, hogy ennyi idősen ő se akart de végül hármat szült. Én mondtam, hogy ezt a hibát sose fogom elkövetni. Azzal jön, hogy ha 28 leszek akkor majd megtudom (ő 28 évesen szült először). Meg, hogy eggyütt fogunk örülni és egész terhességem alatt velem lesz. Annyira idegesítő ezt halgatni hogy már úgy vagyok vele, hogy kés fogok szúrni a hasamba hogy a lehetőségem se legyen terhesnek lenni. Kikészít már teljesen és bármit mondok ugyanazok a válaszok jönnek és már rooszul vagyok ettől az egész hülyeségtől

2020. dec. 31. 11:00
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
73%
Minek gyerek a mai világba? Vegyél egy kutyát.
2020. dec. 31. 15:32
 32/36 anonim ***** válasza:
80%
34 éves vagyok. Soha nem akartam gyereket. Anyámnak folyton azt mondtam tinikoromban, amikor ezzel traktált, hogy ha gyereket, akar, akkor szüljön magának. Aztán, amikor már elmaradt a menzesze, akkor meg azt, hogy ha akartál volna gyereket, akkor szültél volna, amíg még tudtál. :D Szerencsére a húszas éveim végére megunta a témát, mert rájött, hogy én soha nem fogok gyereket szülni. Azóta nem emlegeti a témát. Szóval csak ki kell várni... :D Mondjuk 16 évesen még elég messze van az az idő, amire anyuka fel fogja adni a reménykedést.
2020. dec. 31. 18:52
 33/36 anonim ***** válasza:
9%
Na mert azt egy 13-14 éves kiskamasz el tudja dönteni nem? Ha így lenne kihalt volna az emberiség és valószínű te se irogatnád most ide a hülyeségeidet.
2021. jan. 1. 09:52
 34/36 anonim ***** válasza:
87%

Miért ne tudná egy 16 éves eldönteni, hogy ő nem akar soha gyereket?! De bezzeg, ha azt mondaná, hogy 2 gyereket akar, akkor az biztos úgy is van, arra mindenki bőszen helyesel, hisz azt el tudja dönteni.... Ugyanmar.

Én 5 éves korom óta tudom, hogy nem lesz gyerekem soha és ez a mai napig nem múlt el, sőt csak egyre jobban erősödött.

2021. jan. 1. 14:28
 35/36 anonim ***** válasza:
79%
#33, biztosan JOBBAN el tudj dönteni, mint az anyja... ugyanis az ő élete, és nem az anyjáé. Ez megvan?
2021. jan. 1. 15:24
 36/36 Yoda m. ***** válasza:
0%

Kedves Kérdező!

Azzal kezdted, hogy már kb. 13-14 éves korod óta mondogatod...

Minek? Kinek?

Talán anyád kérdezősködött állandóan (13é. korodban), hogy

- Kislányom, ugye lesz majd gyermeked? Mondd már azt, hogy LESZ! -

Ha meg nem nyaggat(ott) ilyen hülyeséggel, akkor Te minek mondogatod neki?

Ez a legfontosabb a te korodban?

Nem is értem... Hisz még párod, lakásod, egzisztenciád, komoly jövedelmed sincs. Ha jól gondolom... Akkor meg minek minek erről beszélni.

Ha viszont ő nyaggat téged, hát mondd azt neki: lesz! És minimum 3-4. És akkor talán megnyugszik és békén hagy végre. Hát ha ez a cél, akkor ezt is megteheted.

Majd legfeljebb mégsem szülsz. Nagy dolog. A Föld lakossága így is túl népes úgy ám-blokk. Minek akkor még szaporítani a gondokat tovább. Lesznek majd úgyis, akik szülik-ontják a gyerkőcöket. Erre mérget vehetsz.

Az persze szinte bizonyos, hogy 10-15 év múlva már nem úgy gondolkodol, mint ahogyan most. Mint ahogyan 10 évvel ezelőtt sem ugyanazok lehettek a gondolataid, mint most. Ám ez nem baj. Sőt... ez a jó. Aki 10 év múlva is ugyanazt gondolja, mint napjainkban, az elvesztegetett 10 évet az életéből.

Az ERŐ legyen veled!

2021. jan. 2. 05:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!