Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám mindig mutogatja a...

Anyám mindig mutogatja a rólam készült képeket. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval az a problémám, hogy mikor családi összejövetelek vannak, mindig rajtam csámcsog. Elhiszem, hogy büszke, hogy egy viszonylag szép pulyát sikerült összehozni, de nekem ez olyan szinten kellemetlen és kínos. A legnagyobb problémám, pedig az, hogy útálom azokat a képeket, melyeket mutogat rólam. Nem merem megnézni őket többször, és hasgörcs fog el.

2020. dec. 30. 16:46
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
21%
Én mikor ezt csinálja, a helyedben elkezdenék róla is fotókat mutogatni. Akkor csak megérti, hogy nem kellene... :)
2020. dec. 30. 20:56
 12/24 anonim ***** válasza:
43%

Mondd meg neki, hogy kellemetlen és ezt tiszteletben kellene tartania. Ha nem tudja, akkor nem veszel részt több családi összejövetelen. És tartsd is be, tényleg ne vegyél részt, hátha akkor megérti. Keressen jobb témát.

De ne keríts túl nagy feneket a dolognak, nem olyan tragédia azért ez.

2020. dec. 30. 22:43
 13/24 anonim ***** válasza:
40%
Úristen! Az anyukád szeret?!😱 Hogy képzeli??😱 Nyugi, a 12 éves kor az, amikor az ember ezt cikinek hiszi. Ha majd kicsit érettebb leszel megnyugszol. 😀
2020. dec. 30. 23:36
 14/24 A kérdező kommentje:
13as:D nem 12 eves vagyok, akkor talan nem ereznem kellemetlennek. Mindegy, hogy szeret, nem szeret. Ne csinaljon olyan dolgot ami szamomra kellemetlen.
2020. dec. 31. 08:34
 15/24 anonim ***** válasza:
49%
Nem is értem mire büszke rád... Semmi jó tulajdonságot nem találtam benned.
2020. dec. 31. 11:44
 16/24 A kérdező kommentje:
Valoszinuleg egy gyakorikerdeses kerdesbol fogod kiismerni a szemelysegem. Sajnallak. Szanalmas😂😂😂🤚🏻
2020. dec. 31. 11:53
 17/24 anonim ***** válasza:
25%
#15 hát gyönyörű pulya, ez semmi? Bár ezt sajnos nem látjuk 😂😂😂
2020. dec. 31. 13:51
 18/24 anonim ***** válasza:
37%

Jogos. Szép kislány. Csak mit mesél róla? Jelenleg egy bunkó kis p*csának tűnik.

2020. dec. 31. 18:54
 19/24 A kérdező kommentje:
sajnalom, ha annak tunok. Vagyis, nem. Nem sajnalom. Nem tudjatok milyen vagyok, ha valaki annak tunik, nem biztos, hogy az. Ahj, olyan butak vagytok nehanyan. Tipik kielt 20-30 evesek.
2021. jan. 1. 16:50
 20/24 anonim ***** válasza:
45%
Mi vagyunk a buták kislány? Amikor téged zavar anyád szeretete?! És ahelyett hogy ezt elmondanád neki itt sír a szád! Kis undorító p*csa vagy. Mondd csak el anyádnak milyen is vagy. Le fog állni a dicsekvéssel!
2021. jan. 1. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!