Mit tegyek? Annyira szarul érzem most magam, pedig nem tehetek már sokat.
Figyelt kérdés
Az van, hogy tegnap átjöttek unokatesómék és cserepeztük a tetőt. Szüleim nem dohányoznak, de eddig nekem azt mondták, hogy nem is tiltják. Aztán tegnap barátom leejtette a cigijét mert felkellett ugrania a tetőre. Én fel vettem és anyum mondta, hogy szívjak bele mert el alszik. Erre beleszívtam 2-őt. Mivel már dohányoztam, most nem kellett köhögnöm attól, hogy letüdőztem. Anya erre kiakadt és most ha valamit reggel szarul csinált az mind az én hibám és azt mondta, hogy költözzek el, ha nem tudok változtatni.
NEM DOHÁNYZOK MÁR!! MOST SZÍVTAM 2 SLUKKOT.
Előtte is max 1 hónapig.
16l(tudom kicsit fiatal, de vagány volt még a suli időben)
2020. dec. 29. 09:57
31/31 A kérdező kommentje:
Fogom is😊
2020. dec. 29. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!