Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Annyira szarul...

Mit tegyek? Annyira szarul érzem most magam, pedig nem tehetek már sokat.

Figyelt kérdés

Az van, hogy tegnap átjöttek unokatesómék és cserepeztük a tetőt. Szüleim nem dohányoznak, de eddig nekem azt mondták, hogy nem is tiltják. Aztán tegnap barátom leejtette a cigijét mert felkellett ugrania a tetőre. Én fel vettem és anyum mondta, hogy szívjak bele mert el alszik. Erre beleszívtam 2-őt. Mivel már dohányoztam, most nem kellett köhögnöm attól, hogy letüdőztem. Anya erre kiakadt és most ha valamit reggel szarul csinált az mind az én hibám és azt mondta, hogy költözzek el, ha nem tudok változtatni.

NEM DOHÁNYZOK MÁR!! MOST SZÍVTAM 2 SLUKKOT.

Előtte is max 1 hónapig.

16l(tudom kicsit fiatal, de vagány volt még a suli időben)

2020. dec. 29. 09:57
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
97%

Szóval anyád úgy tudta, hogy még sose dohányoztál, de azért megkér, hogy szívj bele kettőt, nehogy elaludjon, ily módon pocsékba menjen az a nettó 80 ft értékű méreg.

Érdekes gondolat meg család.

Ne feszülj ezen, örülj, hogy letetted a cigit, az ilyen kérésekre meg nyugodtan mondj nemet. Az sokkal vagányabb.

2020. dec. 29. 10:02
 2/31 anonim ***** válasza:
95%
Érdekes anyád lehet.
2020. dec. 29. 10:07
 3/31 A kérdező kommentje:
Poénból mondta. Aztán csalódott, hogy köhinteni sem köhögtem. Azt azt hiszi, hogy lánc dohányos vagyok
2020. dec. 29. 10:09
 4/31 anonim ***** válasza:
93%
Anyád egy idióta, megkér valamire, ha megteszed besértődik, a legjobb az lesz ha hamar elköltözöl.
2020. dec. 29. 10:10
 5/31 A kérdező kommentje:
16 vagyok, nem tudok elköltözni. Egyébként ő is azt mondta, hogy ha nem változtatok akkor költözzek el
2020. dec. 29. 10:12
 6/31 anonim ***** válasza:
96%
Most min kellene változtatni? Ezentúl ne teljesítsd a kérését? Anyád veszélyesen korlátolt, ne haragudj.
2020. dec. 29. 10:18
 7/31 A kérdező kommentje:
Nem haragszom. Azon, hogy nem kellene cigiznem
2020. dec. 29. 10:19
 8/31 anonim ***** válasza:
92%
Ilyenkor cserepezitek a tetőt? Karácsony után? Hát érdekes gondolkodásúak a szüleid.
2020. dec. 29. 10:34
 9/31 A kérdező kommentje:
Igen, most cserepezzük. Nyáron elkezdtük bővíteni a műhelyünket aztán mivel emeltünk le jött a tető aztán volt a havazás, nem lenne jó ha tönkre menne minden. Apa báttya ácsnak tanult és tud bádogozni (apa is megtudja csinálni, csak együtt többre mennek). De mivel nagybáttyám kamionoznik nem mindig van itthon, és mondta, hogy akkor gyorss csináljuk meg és le van tudva ez is.
2020. dec. 29. 10:44
 10/31 anonim ***** válasza:
93%

Hát, sajnállak, de komolyan. Oké, hogy nem nézik jó szemmel ha kiderül, hogy dohányzol / dohányoztál. De azért szerintem az sincs rendben, hogy ezért rögtön azzal kell "fenyíteni", hogy költözz el, ha nem tudsz megváltozni.

Nem tudom mennyire opció, de szerintem mondd el neki normálisan, hogy nem dohányzol, és emiatt felesleges ekkora balhét csapni.

2020. dec. 29. 10:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!