Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg vannak még olyan...

Tényleg vannak még olyan családok, ahol azért nem engedik továnntanulni a gyereket, mert rá “a ház körül” van szükség?

Figyelt kérdés
2020. dec. 27. 10:16
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
57%
Már ahogy leírtad felállt a szőr a hátamon és felidegesített. Mit hisznek ezek, hogy eldobod az életedet, a legjobb lehetőségeket, hogy Bivalybasznád alsón a csicskájuk legyél? Eszem megáll. 18#.
2021. jan. 19. 14:34
 22/23 anonim ***** válasza:
Sajnos a kérdés felmerüléséből következtetek rá, hogy nem olyan ritka álláspont ez!😞
2021. jan. 19. 14:36
 23/23 anonim ***** válasza:
60%

Diákmunkán is sok ilyen fiatalt láttam. Olyan intelligensek, kulturáltak is adódtak közöttük és az volt a sorsuk, hogy a család miatt kartondobozokat hajtogassanak az aluliskolázott öregasszonyok mellett, akik keverték a vérfertőzést a vérmérgezéssel...

Aki ilyen sorsot szán az utódjainak, mert “hát nekem is ilyen volt, mégis ember lettem”, az nem érdemli meg, hogy pesztrálva legyen idősként. Emiatt is hagytam ott őket.

2021. jan. 19. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!