Tényleg vannak még olyan családok, ahol azért nem engedik továnntanulni a gyereket, mert rá “a ház körül” van szükség?
Figyelt kérdés
2020. dec. 27. 10:16
21/23 anonim válasza:
Már ahogy leírtad felállt a szőr a hátamon és felidegesített. Mit hisznek ezek, hogy eldobod az életedet, a legjobb lehetőségeket, hogy Bivalybasznád alsón a csicskájuk legyél? Eszem megáll. 18#.
22/23 anonim válasza:
Sajnos a kérdés felmerüléséből következtetek rá, hogy nem olyan ritka álláspont ez!😞
23/23 anonim válasza:
Diákmunkán is sok ilyen fiatalt láttam. Olyan intelligensek, kulturáltak is adódtak közöttük és az volt a sorsuk, hogy a család miatt kartondobozokat hajtogassanak az aluliskolázott öregasszonyok mellett, akik keverték a vérfertőzést a vérmérgezéssel...
Aki ilyen sorsot szán az utódjainak, mert “hát nekem is ilyen volt, mégis ember lettem”, az nem érdemli meg, hogy pesztrálva legyen idősként. Emiatt is hagytam ott őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!