Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan aggódom a holnap...

Jogosan aggódom a holnap miatt?18/L

Figyelt kérdés
Jönnek unokatesómék ami egyet jelent azzal hogy ivás lesz. Én jártam iszogatni uncsitesómmal és neki az adagja kb 1 liter tömény. Ezt úgy megissza mint én 1 pohár vizet. Illetve nagybátyámat se kell félteni bár neki azért kevesebb kell és látszik rajta,de mondom uncsitesóm az az isten alkoholját meginná. Nem tudom neki miből van a szervezete. Párom is itt van nálunk és igazából őt féltem majd hogy nagyon leitatják. Az én apám is tud inni és biztos hogy önti majd megállás nélkül nekik.... :( Van itthon chips meg ropi ami szívja valamelyest de nem akarom hogy a részeg páromat kelljen pátyolgatni. Uncsitesóm természetesnek veszi hogy bármikor bármennyi alkoholt megiszik. Szerintetek ciki lenne neki mondani hogy ne igyonak annyit?
2020. dec. 25. 20:18
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
73%

Elég probléma, hogy ilyen szinten alkoholista a családod, de a barátodnak van szája, és tud nemet mondani - ha akar.

A barátom is csúszott bele nagyon durva már-már kórházba kerülős piálásba, de a legkevésbé sem sajnáltam, mert a saját idiotizmusa miatt történt. Aki minden szrt elfogad és ledönt gondolkodás nélkül, megérdemli, hogy hullarészegen fetrengjen az árokparton.

Bár megjegyzem, mert azóta nagyon mértékkel iszik, az kemény volt neki is, főleg a másnap :D

2020. dec. 26. 10:00
 22/24 anonim ***** válasza:
0%

Nos, antialkoholistaként az a véleményem, hogy a mocsárrészeg rokonoknál csak az kínosabb, amikor a teljesen jó arcra spiccesedett sógort és apóst elkezdik a nejeik baszogatni, hogy fejezd be, ne igyál többet, szégyen vagy, úristen.

Beszéld meg felnőtt ember módjára a pároddal, hogy neked mi fér bele, és mi nem, de ne akarj az anyja lenni...

2020. dec. 26. 10:08
 23/24 anonim ***** válasza:
41%
Felnőtt ember... Annyit iszik amennyit akar. Egyszer meg te is kibírod, hogy meghanytatod és ágyba rakod.
2020. dec. 27. 07:54
 24/24 anonim ***** válasza:
56%
Most megtudhatod hogy a párod tud e nemet mondani
2021. jan. 9. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!