Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan aggódom a holnap...

Jogosan aggódom a holnap miatt?18/L

Figyelt kérdés
Jönnek unokatesómék ami egyet jelent azzal hogy ivás lesz. Én jártam iszogatni uncsitesómmal és neki az adagja kb 1 liter tömény. Ezt úgy megissza mint én 1 pohár vizet. Illetve nagybátyámat se kell félteni bár neki azért kevesebb kell és látszik rajta,de mondom uncsitesóm az az isten alkoholját meginná. Nem tudom neki miből van a szervezete. Párom is itt van nálunk és igazából őt féltem majd hogy nagyon leitatják. Az én apám is tud inni és biztos hogy önti majd megállás nélkül nekik.... :( Van itthon chips meg ropi ami szívja valamelyest de nem akarom hogy a részeg páromat kelljen pátyolgatni. Uncsitesóm természetesnek veszi hogy bármikor bármennyi alkoholt megiszik. Szerintetek ciki lenne neki mondani hogy ne igyonak annyit?
2020. dec. 25. 20:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
32%
Nem kell otthon alkoholt tartani, vagy ha van, el kell dugni, nem kell kínálgatni. Ha a vendég nem ingyen kapja a vendéglátótól a végtelen piát, hanem magának kell hoznia, akkor rögtön nem fog olyan mértéktelenül inni
2020. dec. 25. 20:51
 12/24 anonim ***** válasza:
92%
Felnőtt ember nem tud nemet mondani? A rokonság meg alkesz? Szuper egy csapat, megértem, hogy velük töltöd az idődet...
2020. dec. 25. 20:51
 13/24 anonim ***** válasza:
91%

Öszintén szólva nem értelek, ha a párod nem alkoholista - ellentétben családoddal - akkor egyszerüen nem iszik addig, amíg hullarészeg lesz.

Ha erre nem képes, akkor ugyanolyan részeges, mint a családod, akkor meg nem tudod vissza tartani.

De ilyen emberrel nem érdemes jövöt tervezni.

2020. dec. 25. 20:52
 14/24 anonim ***** válasza:
3%
Bizony, ilyen emberrel nem érdemes jövőt tervezni, mert nagy ritkán alkalmakkor esetleg be fog rúgni, Uram isten! Most mi lesz?
2020. dec. 25. 20:56
 15/24 anonim ***** válasza:
83%
Nem azért, mert "ritkán esetleg berug", hanem mert nem tudja, mennyit ihat anélkül, hogy lerészegedne!
2020. dec. 25. 21:14
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
Azt nem mindig lehet tudni, sok mindentől függ, mennyit és mit evett előtte, fáradt-e? stb.
2020. dec. 25. 21:23
 17/24 anonim ***** válasza:

Erre tudok valamit ami segíthet.

Hidratálás. Azaz, víz! Ha az alkohol mellett a vízt is issza akkor nehéz lerèszegedni. (Persze nem lehetetlen, de segít)

Mondjátok hogy ti csak mértékkel terveztek inni. Ennyi. Nem kell tőlük félni.

2020. dec. 25. 23:26
 18/24 anonim ***** válasza:
77%

Kezdeném azzal, hogy a mértéktelen ivászat nekem sem tetszik. De nem értem, hogy neked mi bajod származhat abból, ha a párod egyszer többet iszik a kelleténél? Szed valamilyen gyógyszert, vagy esetleg elkotyog egy titkot? Kicsit furcsa, hogy ennyire nem akarod, hogy igyon. Aki meg nem akar sokat inni, az nem is fog. Bízz a párodban. Biztos tudni fogja, hol a határ.

De mondom, nekem gyanús, hogy nem azzal van a gondod, hogy a rokonok isznak, hanem azzal, hogy a párod ne igyon.

2020. dec. 26. 00:04
 19/24 anonim ***** válasza:
#18-nak van igaza, epilepsziás vagyok, nem ihatok, és nagyon feszélyezetten érezném magam egy ilyen családban. Bár ilyen veszély nem fenyeget, hogy a párom családja miatt idegeskedjek, ugyanis eddig minden lány elhagyott, amint megtudta a betegségemet. (Tünetmentes vagyok)
2020. dec. 26. 08:40
 20/24 anonim ***** válasza:
mondd el ezt a baratodnak, hogy tudja mire szamitson aztan majd o eldonti mit csinal. normalis ember nem rug be a parja csaladja elott mint az alban szamar amugy se. majd kinyitja a szajat a srac es mondja hogy koszonom nem kerek tobbet. ha ezek utan a csaladod erolteti o meg nem tud ellenallni, akkor max kiderul hogy a csaladod eleg proli a baratod meg eleg gyenge jellem
2020. dec. 26. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!