Jönnek unokatesómék ami egyet jelent azzal hogy ivás lesz. Én jártam iszogatni uncsitesómmal és neki az adagja kb 1 liter tömény. Ezt úgy megissza mint én 1 pohár vizet. Illetve nagybátyámat se kell félteni bár neki azért kevesebb kell és látszik rajta,de mondom uncsitesóm az az isten alkoholját meginná. Nem tudom neki miből van a szervezete. Párom is itt van nálunk és igazából őt féltem majd hogy nagyon leitatják. Az én apám is tud inni és biztos hogy önti majd megállás nélkül nekik.... :( Van itthon chips meg ropi ami szívja valamelyest de nem akarom hogy a részeg páromat kelljen pátyolgatni. Uncsitesóm természetesnek veszi hogy bármikor bármennyi alkoholt megiszik. Szerintetek ciki lenne neki mondani hogy ne igyonak annyit?
Nem kell otthon alkoholt tartani, vagy ha van, el kell dugni, nem kell kínálgatni. Ha a vendég nem ingyen kapja a vendéglátótól a végtelen piát, hanem magának kell hoznia, akkor rögtön nem fog olyan mértéktelenül inni
2020. dec. 25. 20:51
12/24 anonim válasza:
Felnőtt ember nem tud nemet mondani? A rokonság meg alkesz? Szuper egy csapat, megértem, hogy velük töltöd az idődet...
2020. dec. 25. 20:51
13/24 anonim válasza:
Öszintén szólva nem értelek, ha a párod nem alkoholista - ellentétben családoddal - akkor egyszerüen nem iszik addig, amíg hullarészeg lesz.
Ha erre nem képes, akkor ugyanolyan részeges, mint a családod, akkor meg nem tudod vissza tartani.
De ilyen emberrel nem érdemes jövöt tervezni.
2020. dec. 25. 20:52
14/24 anonim válasza:
Bizony, ilyen emberrel nem érdemes jövőt tervezni, mert nagy ritkán alkalmakkor esetleg be fog rúgni, Uram isten! Most mi lesz?
2020. dec. 25. 20:56
15/24 anonim válasza:
Nem azért, mert "ritkán esetleg berug", hanem mert nem tudja, mennyit ihat anélkül, hogy lerészegedne!
2020. dec. 25. 21:14
16/24 anonim válasza:
Azt nem mindig lehet tudni, sok mindentől függ, mennyit és mit evett előtte, fáradt-e? stb.
2020. dec. 25. 21:23
17/24 anonim válasza:
Erre tudok valamit ami segíthet.
Hidratálás. Azaz, víz! Ha az alkohol mellett a vízt is issza akkor nehéz lerèszegedni. (Persze nem lehetetlen, de segít)
Mondjátok hogy ti csak mértékkel terveztek inni. Ennyi. Nem kell tőlük félni.
2020. dec. 25. 23:26
18/24 anonim válasza:
Kezdeném azzal, hogy a mértéktelen ivászat nekem sem tetszik. De nem értem, hogy neked mi bajod származhat abból, ha a párod egyszer többet iszik a kelleténél? Szed valamilyen gyógyszert, vagy esetleg elkotyog egy titkot? Kicsit furcsa, hogy ennyire nem akarod, hogy igyon. Aki meg nem akar sokat inni, az nem is fog. Bízz a párodban. Biztos tudni fogja, hol a határ.
De mondom, nekem gyanús, hogy nem azzal van a gondod, hogy a rokonok isznak, hanem azzal, hogy a párod ne igyon.
2020. dec. 26. 00:04
19/24 anonim válasza:
#18-nak van igaza, epilepsziás vagyok, nem ihatok, és nagyon feszélyezetten érezném magam egy ilyen családban. Bár ilyen veszély nem fenyeget, hogy a párom családja miatt idegeskedjek, ugyanis eddig minden lány elhagyott, amint megtudta a betegségemet. (Tünetmentes vagyok)
2020. dec. 26. 08:40
20/24 anonim válasza:
mondd el ezt a baratodnak, hogy tudja mire szamitson aztan majd o eldonti mit csinal. normalis ember nem rug be a parja csaladja elott mint az alban szamar amugy se. majd kinyitja a szajat a srac es mondja hogy koszonom nem kerek tobbet. ha ezek utan a csaladod erolteti o meg nem tud ellenallni, akkor max kiderul hogy a csaladod eleg proli a baratod meg eleg gyenge jellem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!