Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megtilthatom anyámnak, hogy...

Megtilthatom anyámnak, hogy lássa a gyereket?

Figyelt kérdés
Anyám az egyik leggonoszabb ember akit valaha ismertem, egy érzelmi zsaroló, gonosz nőszemély. Jobban érdekelte mit gondolna róla, minthogy a gyereke mellett kiállt volna. Persze mások előtt játszotta a szentet, a minta anyát, idegeneknek nem merte elmondani a véleményét, ezt mindig otthon rajtunk töltötte ki, a négy fal között. Hányingerem van tőle. Gyerekként engem próbált megalázni, ettől jobban érezte magát, mert a való életben egy senki volt. Szerinte verni a gyereket normális. Nem egy pofonról van szó, hanem egy gyereket úgy megvert az apja, hogy ömlött e vér a szájából. Erre azt mondta, biztos megérdemelte. Szerinte ha valakit vernek otthon, így járt. A párommal úgy láttuk jónak, hogy nem tarthatja az unokájával a kapcsolatot, ha majd megszületik. Évekbe telt, míg én túlléptem rajta, nem akarom hogy a gyerekem is így nőjön föl. Jogos ez tőlünk? Ti megengednétek hogy lássa az unokátokat?
2020. dec. 22. 06:48
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
66%
Ne haragudj ha megkérdezem: Jól értettem, hogy még terhes sem vagy, csak tervezitek a babát, de már azon aggódsz hogy majd ESETLEG erőszakkal az unoka közelébe akar férkőzni anyád?
2020. dec. 22. 09:43
 22/25 anonim ***** válasza:
85%
De miért kell tudatni,hogy lesz unokája?
2020. dec. 22. 09:46
 23/25 anonim ***** válasza:
90%
Amúgy meg ha babát terveztek, nem jó ha előre görcsölsz. Azt mondod túl vagy az elszenvedett bántalmazáson: de a félelmeid nem ezt mutatják. Tedd először rendbe ezeket a dolgokat magadban: neked se, a babának se jó ha ezekkel a félelmekkel terhelten vágtok bele a baba projektbe. Mint anya, nyilván te döntöd el hogy a gyermek közelébe ki mehet, és egyértelmű hogy nem felügyelet nélkül: vagyis mindenképpen meg tudod majd védeni a kisbabádat. Ha a mama erőszakoskodik, még mindig leállíthatod bírósági úton, megfelelő indokokkal.
2020. dec. 22. 09:56
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
nem kell szólni rola ,illetve nėha te meg fėrjed jelenlėtébe låthatja az unokåjåt.
2020. dec. 22. 16:33
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Apósoméket sosem érdekelte a fiunk, nem is tartottunk velük kapcsolatot évek óta. Tudták, hogy megszületett, de sosem akarták látni, majd 4 év után gyámhatósághoz fordultak, csak hogy minket bántsanak. Miután szülőnek is rosszak voltak, csak havi telefonos kapcsolattartást kaptak, de persze a gyerek nem akart velük beszélni, hiszen azt sem tudta kicsodák, így feladták idővel. Ennek már 5 éve, nemrég született a kislányunk, nagyon vigyázunk nehogy megtudják, nem hiányzik mégegyszer ez a hercehurca.

Javaslom nektek is, hogy ne mondjátok el, ha egyszer baba lesz.

2020. dec. 22. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!