Mit tegyek, hogy a 17 évesem jobban tisztelje a nőket?
Az elmúlt év során nagyon nagyképű lett. Azt hiszi, mindenki belé szerelmes titokban, és ezt még hangoztatja is. Közösségi oldalakon olyanokat ír, hogy én szégyellem magam helyette. Ő erre nem képes, még a vacsoraasztalnál is dicsekszik, kit szedett fel és ki lesz a következő, akivel kikezd. Egyáltalán nem fogja fel mekkora kincs egy barátnő! Mindig megy az újabb után, úgyis lesz másik. Nem erre lett nevelve!
Ha próbálunk a lelkére beszélni, megkapjuk, hogy maradik vagyunk és nem tudom élvezni az életet. Belefáradtunk abba is, hogy idegeneket kerülgessünk miatta a saját házunkban. Korábban ugyan megengedtük, hogy lányt hozzon fel, mikor rákérdezett... de mi barátnőre gondoltunk, és egyre.
Öhm, egyszerű: megmondod, hogy NEM hozhat fel senkit. Pont. De amíg ő irányít, meg visszaszólogat, mit vársz?
Bár az is tény, hogy nem 17 évesen kell elkezdeni nevelni ;)
A pénz nem nagyon érdekli, a megvonásával nem lehet megfogni. Ha akar valamit, akkor kikuncsorogja a kislányoktól.
Az iskolában lusta, de nagyon jó a beszélőkéje, és kimagyarázza magát, így a jegyei összességében nem rosszak. Velünk is csinálja időnként. Tudom, hogy nem kellene hagynom, de amikor csillogó szemekkel mondja, hogy annyira örül neki, hogy mi nem vagyunk olyan "elfuseráltak", mint a többi szülő, akik titkolózásra kényszerítik a gyereküket és idegenekként élnek egymás hegyén-hátán, hanem őszintén elmondhat bármit, megnyithatja előttünk az életét... akkor nagyon nehéz haragudni rá. Fogalmam sincs, hol tanulta ezt a köpönyegforgatást és miért gondolja, hogy ez jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!