Miért nem támogatják, hogy legyen barátom?

#5 ös vagyok, ha valóban rendes palit találsz semmi rossz nem sülhet ki belőle.
Azt meg, hogy nem szeretné az az ö dolga.
Ez meg, hogy támogatás....
Nem lesz mindig valaki aki tartja a hátadat, akihez visszafuthass.
Senki nem támogatott abban, hogy felvegyenek az ország legnehezebb egyetemének legnehezebb szakára, mégis meglett, azt hiszed tudod mi az a magány?
Komoly párkapcsolat... ha tudnád én is mennyire vágyok rá...
U.I.: Ezeket nem bántó/ támadó szándékkal írom.

5-ös,elég talpraesett vagyok alapjáraton, ha nem kapok támogatást is megfogom oldani a dolgaim, csak úgy jól esne a szüleimtől.
Mivel még nincs alakulóban sem, csak a történtek után, elgondolkodtam hogy mi lesz ha.... Így remélem alakul addig itthon a dolgom. Ha nem fognak változni akkor a későbbiekben szerintem ne számoljanak arra, hogy majd állandóan ott fogjuk tölteni a hétvégéket... :S szomorú, hogy ilyen a hozzáállásuk a dolgokhoz,főként anyának... :(

#5 megint, írtad, hogy talpraesett és 2-szer is meggondolod mit csinálsz, azért ezen erősen gondolkodj el. Már a kérdésedet is igen rosszul írtad ki, félreérthetően. Nem kell védekezni, válaszolni csak gondold át, nem vagy az.
Ha találsz egy jó srácot, nekik is szimpatikusak lesznek, de most lehet ezért kapom majd az ívet, úgy érzem túl magabiztos vagy, a szüleid is ettől félhetnek, 18 éves lány semmit nem tud a férfiakról.

18 éves lány semmit nem tud a férfiakról.
Nézz be egy iskolába 13 felett már nem találsz olyat aki nem szűz..

Azt akarja, hogy minél tovább vele lakj, segíts neki, ő legyen az , akivel megbeszéled a dolgaidat. Azt hiszi, ha lesz egy barátod, tőle el fogsz távolodni, pedig ez az élet rendje. Felnőni, önállósodni, a szülőktől érzelmileg (is) leválni.
Ha igazán szeretne, azt nézné, hogy neked mi a jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!