Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez hogy esne a szuleitektol?...

Ez hogy esne a szuleitektol? En vagyok csak telhetetlen?

Figyelt kérdés

Edesapammal és a mostohanyammal élek egy háztartásban. Még tanulok, 20 éves lány vagyok. Van egy feltesom, fiú aki 15 éves. Ugy érzem hogy kezdetektől fogva kiveteleznek vele. Csak pár példa : karácsonyi ajándékok az utóbbi években :

A gyereknek: PlayStation4

Új Okos Tv

IPhone telefon évente új

Nekem: 5 ezer forintos vásárlási utalvány a Rossmannba

Milka csoki csomag

H&M Pizsama(kb 6000ft)

Vagy pl a szulinapok... A gyereknek mindig etteremben van tartva, nekem még egy családi ebéd sincs, max hoznak a sarki cukraszdabol 4 szelet tortát és ennyi.

éve diakmunkazok és abból veszek magamnak ruhát és amire szükségem van. Soha nem kaptam tőlük markas ruhákat, ellenben a gyereknek Supra, Nike, DKNY es Gas ruhain kívül más nincs is. A mostohaanyam hetente jár kozmetikushoz, évente apamtol kap egy új Gucci táskát pár százezerert és még a régi használt táskáját se kaphatom meg, inkább odaadja a barátnőjének. Apam erre semmit nem szól, sőt még engem csesz le, hogy ne kovetelozzek.

A gyerek már most kapott a nevére egy új 2 éves Toyota autot, úgy hogy még jogsija se lehet, én meg gyűjtöm a pénzt diakmunkaval jogositvanyra.

De ha annyit mondanék csak hogy csak adjon kölcsön és visszaadom akkor arra az lenne a válasza hogy nekem csak a pénze kell... De akkor a feleségére miért nem hiszi ezt? 10x többet költ a feleségére mint rám és én ezt soha nem tettem szóvá még...

2020. dec. 19. 07:42
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Igazából a kaján kívül minden mást én veszek már magamnak. Még van 2 év a suliból, addig muszáj ott lennem velük mert a diakpenz kevés ahhoz hogy külön koltozzek. A feleség bár már pedzegette hogy szaljak bele a rezsibe mert felnőtt vagyok,de még nem kérték el. Lehet apam nem engedte a nőnek ezt.
2020. dec. 19. 09:08
 22/35 A kérdező kommentje:
utolsó! Nyeld már le ezt az autó témát! Ha nekem sikerült felfognom, talán neked is fog! Kapott és KÉSZ!
2020. dec. 19. 09:10
 23/35 anonim ***** válasza:
11%
20 évesen inkább keress munkát és ne az öcséd családi életébe kotorj, te ennek már nem vagy a része, egy felnőtt ember vagy, hagyd abba az élősködést!!!
2020. dec. 19. 09:29
 24/35 anonim ***** válasza:
41%

később hasznát veheti és érték

Aha, és az autó, amit nem használ, hol érték???

2020. dec. 19. 09:36
 25/35 anonim ***** válasza:
50%
Hát ez tényleg nagyon béna mese lett 😁 Tudsz te ennél jobbat is!
2020. dec. 19. 09:41
 26/35 anonim ***** válasza:
4%
Nálunk is így működik. A felnőtt gyerekünk annyit kap ajándéknak, amennyit bármelyik másik nagykorú családtagunk. Max. 20 ezer forint értékre.
2020. dec. 19. 10:14
 27/35 anonim ***** válasza:
78%
Ha nem kamu, amit írsz, akkor apád egy gusztustalan féreg. Nem volt neked elég, hogy anyukád meghalt, de odavitt egy riherongyot, aki felcsináltatta magát, apád pedig az ő benyomására elfelejtette, hogy van még egy gyereke. Gondolom, amiket felsoroltál, azok a különbségek akkor is érvényben voltak, mikor te is kisebb voltál. Őszintén sajnállak téged. De kitartás, aztán ahogy tudsz, lépj onnan. Vigasztaljon az a tudat, hogy te ezáltal sokkal talpra esettebb leszel, mert mindenért meg kell dolgoznod. De itt apád a legnagyobb hibás, mert te ugyanúgy a gyereke vagy. Már az is sokat elárul, hogy 4 éves korodban meghalt édesanyád, de öcséd csak 5 évvel fiatalabb nálad. Magyarul ki sem hűlt szegény, apád már kefélte a mostohádat. Hát ja, vissza se néznék rájuk.
2020. dec. 19. 10:20
 28/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó. Azon leszek!
2020. dec. 19. 10:42
 29/35 anonim ***** válasza:
47%
A leírtak alapján téged már nem néznek családtagnak.
2020. dec. 19. 11:11
 30/35 anonim ***** válasza:
46%
nem is nézték sose. A Hamupipőke című mese jutott az eszembe..
2020. dec. 19. 11:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!