Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez hogy esne a szuleitektol?...

Ez hogy esne a szuleitektol? En vagyok csak telhetetlen?

Figyelt kérdés

Edesapammal és a mostohanyammal élek egy háztartásban. Még tanulok, 20 éves lány vagyok. Van egy feltesom, fiú aki 15 éves. Ugy érzem hogy kezdetektől fogva kiveteleznek vele. Csak pár példa : karácsonyi ajándékok az utóbbi években :

A gyereknek: PlayStation4

Új Okos Tv

IPhone telefon évente új

Nekem: 5 ezer forintos vásárlási utalvány a Rossmannba

Milka csoki csomag

H&M Pizsama(kb 6000ft)

Vagy pl a szulinapok... A gyereknek mindig etteremben van tartva, nekem még egy családi ebéd sincs, max hoznak a sarki cukraszdabol 4 szelet tortát és ennyi.

éve diakmunkazok és abból veszek magamnak ruhát és amire szükségem van. Soha nem kaptam tőlük markas ruhákat, ellenben a gyereknek Supra, Nike, DKNY es Gas ruhain kívül más nincs is. A mostohaanyam hetente jár kozmetikushoz, évente apamtol kap egy új Gucci táskát pár százezerert és még a régi használt táskáját se kaphatom meg, inkább odaadja a barátnőjének. Apam erre semmit nem szól, sőt még engem csesz le, hogy ne kovetelozzek.

A gyerek már most kapott a nevére egy új 2 éves Toyota autot, úgy hogy még jogsija se lehet, én meg gyűjtöm a pénzt diakmunkaval jogositvanyra.

De ha annyit mondanék csak hogy csak adjon kölcsön és visszaadom akkor arra az lenne a válasza hogy nekem csak a pénze kell... De akkor a feleségére miért nem hiszi ezt? 10x többet költ a feleségére mint rám és én ezt soha nem tettem szóvá még...

2020. dec. 19. 07:42
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
51%
Ez még kamunak is gyenge, mert se nem szórakoztató, se nem bicskanyitogató. Ennél az izzadságszagú kínlódásnál jobbat kéne kedves gyakori.....
2020. dec. 19. 08:14
 12/35 A kérdező kommentje:
oké, majd gondolkodok ;)
2020. dec. 19. 08:25
 13/35 anonim ***** válasza:
56%

Mi lenne kamu ezen ? Nem láttátok meg olyan embereket ahol a pénz -relatíve- nem számít ? 15 évesnek autót ? Igen és ? Amerikában 15 evesen alap az autó(új)+jogsi kombo ! Azért mert a magyar átlag nem engedheti meg magának meg van aki 30 evesen veszi meg az első autóját meg nem hihetetlen a sztori annyira irritáló hogy minden 3. Kérdéshez valaki odaírja hogy kamu....

Amúgy vagy ezt ahogy így leírtad elmondod apukadnak és kozlod hogy ez neked rosszul esik vagy megpróbálsz kompromisszumot kötni mondván hogy valamit valamiért (ami persze szinten nem igazságos mivel ocsednek nem kell ezekért plusszba tenni ) a másik pedig ha beletorodsz...

2020. dec. 19. 08:33
 14/35 anonim ***** válasza:
31%
De nem amerikai a kérdező, hanem magyar. Mondj egy indokot, hogy miért jó egy 15 éves magyar gyereknek autót venni.
2020. dec. 19. 08:37
 15/35 anonim ***** válasza:
64%

Azt nem mondtam hogy jó hanem azt hogy van ahol nem számít a penz és belefer !!!! Amúgy meg mit tudom én hogy az apja minek vett autót a 15 éves fiának de attól meg valószínű hogy igaz

Valaki kocsit vesz annyiért amennyibe kerül a nő táskájába akkor szerinted miert ne venne egy Toyotát a fiának 15 evesen ? Majd biztos azon fog gyakorolni

2020. dec. 19. 08:41
 16/35 A kérdező kommentje:
Akkor leirom hogy miért kapott autót az ocskos... Apamnak van egy olyan jó szokása hogy akit szeret annak ballagasara, születésnapjára, keresztelőre stb egyéb nagyobb dologra olyan dolgot vesz, aminek később hasznát veheti és érték. Az más kérdés hogy én nem tartozom ebbe a körbe, de akik fontosak számára azokkal ilyen. En csak azért maradtam a nyakán mert anyukam sajnos meghalt mikor 4 éves voltam... ivott is... De többet nem vagyok hajlandó írni, hisz úgyis csak KAMU! ;) De örülök részben, mert ezek a kommentelők szerint az én történetem ilyen egyedinek számít, hogy szinte hietetlen, alomvilag. De nem baj, az ilyen emberekből lesznek később a valakik ;)
2020. dec. 19. 08:44
 17/35 A kérdező kommentje:
Ja és azt még kifelejtettem hogy öcsém a keresztelojere, ahol 1 ÉVES volt a nevére iratott egy belvárosi uzlethelyiseget. Bizony ám!! Hűha 1 ÉVES gyereknek, es képzeljétek van ilyem :D
2020. dec. 19. 08:49
 18/35 anonim ***** válasza:
77%
Menekülj onnan. Az sem tűnne fel nekik ha meghalnál.
2020. dec. 19. 08:56
 19/35 anonim ***** válasza:
69%
Azt sem tudjak valószínűleg hogy mennyibe kerül egy DKNY szett vagy egy gucci táska szóval persze hogy azt hiszik hogy kamu meg az az igazság hogy valószínűleg most jönne az hogy “akkor sem vennék ennyiért táskát ha lenne ra pénzem” stb stb itt a többség ennyiért vesz autót magának 28-30 evesen és nem tudja elfogadni hogy van aki 15 evesen jobbat kap puszira
2020. dec. 19. 08:59
 20/35 anonim ***** válasza:
47%
De minek az autó? Az üzlethelyiséget még értem is valamennyire, az a gyerek nevén marad, ha el akarja adni 18 éves kora előtt, akkor rászáll a családra a gyámügy. De autót? Még két év, mire használhatja a gyerek, ha ennyire proccos a család, akkor tök égő lesz neki egy kétéves autóval mászkálni.
2020. dec. 19. 09:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!