Szerintetek jó azt hazudni, hogy albérletben lakom
miközben a szüleim vették a lakást?
Figyelt kérdés
Most gyárban dolgozom, közben csinálom a második szakmámat és észrevették a munkatàrsaim, hogy minden nap a város fele megyek ezért kénytelen voltam elmondani, hogy albérletben lakom a párommal, de ez nem így van. Azért mondtam ezt mert itt mindenért leszólnak, hogy nekem milyen jó, hogy otthon se kellett lakbért fizetnem meg nekik 18 évesen már dolgozni kellett, nem tudtak elmenni tanulni és sose számíthattak a szüleikre.
Nem kell senkinek semmit mondani. Ha kérdeznek, csak visszakérdezel: "Közöd?"
Alapesetben én se volnék ellene, hogy a munkahelyen kicsit többről is beszéljünk, mint a munka, de ahol ilyen a légkör, ott csak annyit mondj el magadról, amennyi muszáj.
Bár én, ha nő lennék, húznám őket és azt mondanám, hogy saját lakásom van, melyet egy öreg, gazdag pasi vett nekem. :-))))))
2020. dec. 17. 09:20
12/19 anonim válasza:
egy rokonom összejötz egy gyári munkás nővel, néha elvitte munkába
van egy 8 éves használt fekete bmwje, ér kb 5 milliót, de azóta a nő munkatársai kiközösítették, mondván hogy akinek milliárdos!!😂 pasija van az ne ereszkedje le közéjük
ilyen szánalmasak ezek
2020. dec. 17. 09:29
13/19 anonim válasza:
Nem kell hazudni, ha nem közölsz semmit. Városba mész? Ja, és te?
2020. dec. 17. 09:50
14/19 anonim válasza:
Akit ki akarnak, azt úgyis kiközösítenek. De ha jobb helyzetben lévőnek gondolják, akkor hamarabb!
2020. dec. 17. 09:52
15/19 anonim válasza:
Ha a hazugság kiderül, akkor már nem csak irigyeid lesznek, hanem oda a becsületednek is, szóval ne szólj szád, nem fáj fejed!
2020. dec. 17. 09:54
16/19 anonim válasza:
Bár sok közük nincs hozzá, mégis jobb hogy albérletet mondtál nekik. Sajnos csak pletykaindító lett volna ha elmondod nekik hogy saját lakás. "Honnan vette? Miből? Biztos a szülők vették, stb.". Sajnos vannak ilyen rosszmájú emberek akik ilyeneken szeretnek csámcsogni.
2020. dec. 17. 13:05
17/19 anonim válasza:
Egyszer rövid időre megszorultam és elmentem egy hasonló munkahelyre. Nem olyan könnyű figyelmen kívül hagyni a kérdező által leírt réteget, nálam azt is kibeszélték, hogy két kabátom van, és ez már luxus, ott is hagytam azt a helyet, amint lehetett.
2020. dec. 19. 18:35
18/19 anonim válasza:
Szerintem jól tetted, én egyetemre járok, de kaptam egy lakást és ebben lakom.
Egy átlagos ember vagyok belül, nem vágok fel, nem mondom el senkinek, hogy saját lakásom van, nem szeretném, hogy másképp nézzenek rám vagy másképp kezeljenek.
Tervezek vásárolni egy befektetési ingatlant de arról is csak a 2 legközelebbi barátom fog tudni.
2020. dec. 19. 23:38
19/19 anonim válasza:
Ha a barátnődnek kell az infó akkor legyen albérlet. Akkor 100 ezer fixen megmarad neked hónap végén
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!