Szülőként, támogatnád ezt?
Direkt ide írtam, mert nem a politikai oldala érdekel, hanem az emberi és a családi.
Több párt is szeretné, ha levinnék a szavazati kor alsó határát 16. - 17. életévre.
Te, mint szülő, ezt támogatnád? Szerinted van a gyereked 16, 17 évesen olyan szinten, hogy dönthessen az ország politikai vezetéséről?
HA, szerinted igen, akkor ugye azt is eldöntheti, hogy kivel szexel? Azaz, ha eldöntheti, hogy ki hoz emberi életeket meghatározó törvényeket, akkor eldöntheti azt is, hogy szexelhet-e egy felnőtt férfivel, ugye?
"A szokásos 17 éves lány és 35-40 közti pasija ugrott be a kérdés láttán." - mi is 17L/33F -ként kezdtük... 23 évvel ezelőtt. A jelek szerint működik:)
Én mondjuk büntetőjogi eszközökkel is megvédeném a 14+ fiatalokat attól, hogy a 2. legfőbb ellenség, a szülő erőszakkal beleugathasson a párkapcsolati-szexuáis életükbe. Valszeg, mert egyfelől a miénkbe senki sem ugatott bele, tehát tudom, hogy ez jó. Másfelől még egy emberibb korban voltam gyerek, amikor az állam még megvédte a fiatalokat a klerikális reakció mocskától, és alkalmat teremtett hozzá (KISZ-táborok, építőtáborok stb) ahol a fiatalok a szülők persze "csak a legjobbat akaró úvó tekintetétől" távol nyugodtan lehettek fiatalok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!