Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek édesaa az ilyen...

Szerintetek édesaa az ilyen ember? Olvassátok el

Figyelt kérdés

Akartam valamit mondani az apámnak, de ő sarkon frdult, és azt mondta hagyam a hülyeségemmel. Meg sem hallgatott. Felnőtt vagyok, de mintha lenézne. Hogyan kezeljem ezt a helyzetet? Mindig meggyőztem magam, hogy ő az édesapám, és hogy el kell fogadjam. De alapvetően nincs annyi tudása, sem annyi értéke, hogy ezt megtehesse.

Én sokat tudok, nem kérkedem vele, mert még így is kevésnek tartom.. De mért csinálja ezt? Nem akarok vele foglalkozni, ezzel nagyon megbántott.

Mit tennétek a helyemben? BEszélni vele nem lehet.

2020. dec. 16. 10:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
9-estől eltérő, érvekkel megfogalmazott válaszokat kérek inkább, mert az övét sem lehet komolyan venni :)
2020. dec. 16. 20:09
 12/13 anonim ***** válasza:

Kérdező, téged sem lehet komolyan venni.

A saját apád sem tud.Egy hisztis hülyegyereknek tart.

Igaza van.

2020. dec. 16. 20:25
 13/13 A kérdező kommentje:

Igen igen :)

Ezt a választ is köszönöm.

2020. dec. 16. 20:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!