Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál ahhoz, ha a 25...

Mit szólnál ahhoz, ha a 25 éves lányod elmondaná neked, hogy egyszer pár éve terhes volt, de nem akarta megtartani és elment abortuszra?

Figyelt kérdés
Zavarna téged, ha akkoriban nem mondta el?

2020. dec. 14. 12:48
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/129 anonim ***** válasza:
100%
Megköszönném, hogy elmondta nekem. Még azt mondanám, hogy sajnálom, hogy csak most mondta el, mert így nem tudtam mellette lenni, pedig szerettem volna. Biztosítanám, hogy bármi történjen vele, rám mindíg számíthat. Megkerdezném, most hogy érzi magát, tehetek e vmit érte.
2023. ápr. 21. 00:46
 112/129 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb barátnőm 20 évesen terhes lett, egyből az anyjának szólt aki segített neki abortuszt intézni. Én már akkor is úgy voltam vele, hogy remélem, nem csúszik be baba, vagy ha igen, akkor is 18 éves korom felett, hogy ne kelljen megtudnia a családomnak, hogy terhes voltam és abortuszom volt. Ők csak kiabáltak volna velem, vagy akár meg is ütnek, hogy milyen felelőtlen hülye p.icsa vagyok és lehet a barátomat is utálták volna. Ha az én lányom is úgy fogja érezni, hogy nem mondatja el nekem, akkor nagyon összetörök, mert az az én hibám. De nem haragudnék rá, csak sajnálnám, hogy nem bízhat bennem.
2023. ápr. 21. 09:15
 113/129 anonim ***** válasza:
28%
Nem rám tartozik, sem a szexuális élete, én amit tudok elmondok, viszont azabad akarata van. Ha megtartaná segítenék neki felnevelni, tehát ez nem opció. Mondjuk nekem fiam van, ha teherbeejt valakit, és a lány szeretne abortuszt, akkor felajánlanám hogy felneveljük a gyermeket ha lemond róla. Úgy tudom van ilyen nyílt örökbeadás amikor az anya kiválasztja kihez kerül a gyermek.
2023. ápr. 21. 10:54
 114/129 anonim ***** válasza:
34%
Utolsó vagyok. Most itt azért pontoznak le mert nem dobnám el a gyerekem gyerekét? Sötét idióták..
2023. ápr. 23. 17:07
 115/129 anonim ***** válasza:
78%

#114, nem, EZÉRT:

1, hülyeséget beszéltél, mert az általad leírt helyzet családba fogadás, és nem örökbe fogadás

2, "és a lány szeretne abortuszt, akkor felajánlanám hogy felneveljük a gyermeket ha lemond róla. " magyarán nyugodtan rávennél egy nőt aljas módon, hogy akarata ellenére hordjon ki egy terhességet és szüljön meg egy gyereket, ahogy aljaas módon azt is te akarnád eldönteni, hogy a saját fiadnak ki legyen a fontosabb, a párja, vagy egy fejletlen embrió... n.b. ugye ha a nő nem akar gyereket, és a gyerek hozzátok kerül, annak evidens következménye, hogy a szülei nem maradhatnának együtt...

2023. ápr. 26. 08:31
 116/129 anonim ***** válasza:
33%
Nem tudom hogy ezeket honnan szedted. Ha szívesebben hordaná ki mint az abortuszt elvállani akkor neked hol a probléma?
2023. ápr. 26. 09:31
 117/129 anonim ***** válasza:
87%

#116, EZT ÍRTAD: " és a lány _szeretne abortuszt_, akkor felajánlanám hogy felneveljük a gyermeket ha lemond róla."

Döntsd már el, most "abortuszt szeretne", vagy "szívesebben hordaná ki".... és ez még mindig nem szól arról, ahogy a saját gyereked élete felett rendelkeznél!!!!

2023. ápr. 26. 14:45
 118/129 anonim ***** válasza:
33%

Mivel HA SZERETNE ABORTUSZT de csak muszájból, akkor nem muszáj megtennie ha szíve szerint kihordaná.

Nyugodtan forgasd csak a szavaimat, én felajánlanám a segítségem nekik, még akkor is ha te a sajátodnak nem. Fogadd el h nem mindenki gondolkodik hasonlóképpen!!

2023. ápr. 26. 15:58
 119/129 anonim ***** válasza:
63%

#118 "HA SZERETNE ABORTUSZT de csak muszájból," muszályból szeretni, azt hogy kell???....amiről te beszélsz, az a "nem szeretne, de muszály"...

Ezt meg kihagytad: ".. és ez még mindig nem szól arról, ahogy a saját gyereked élete felett rendelkeznél!!!!"

2023. ápr. 28. 17:16
 120/129 anonim ***** válasza:
29%
Látom nagyon élvezed h kiforgatod amit mondok. Ha nem akarja megtartani, muszájból nem kell abortuszt csinálnia, majd Ő eldönti h mit akar meg a fiam. Ha megszüli de nem szeretné megtartani de a fiam igen, akkor itt vagyunk mi. Ezen nem tudom mit nem értesz, ennél jobban nem tudom elmagyarázni, de már csak nevetni tudok ezen :D én akkor is segíteni fogok a fiataloknak, kész.
2023. ápr. 28. 18:55
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!