Mit szólnál ahhoz, ha a 25 éves lányod elmondaná neked, hogy egyszer pár éve terhes volt, de nem akarta megtartani és elment abortuszra?
Ne helyezzünk már egy még nem létező hipotetikus életet egy már meglévő élet fölé. Az anya élete és jóléte sokkal fontosabb.
A kérdésre válaszolva: kicsit szomorú lennék, hogy ezek szerint nem voltam elég elfogadó szülője, de egyébként ez teljesen az ő magánügye. Megköszönném, hogy végülis elmondta és megtisztelt a bizalmával.
8-as:
A te esetedben minden normális lány eltitkolja az abortuszt. De hogy később se mondaná el, az tuti...
46 ezeket mikor álmodtad? vagy magadból indulsz ki?
Mondd meg, úgy őszintén, miért kellene elfogadni, támogatni bárkinek is egy gyilkost?
#49, na egy ilyen felfogású "társat" 3 secundum alatt tennék lapátra... mert vele szemben én nem vagyok önsorsrontó mazo... se valláskárosult agyhalott, hogy magam fölé rendeljek egy embriót...
Kérdező "Mit szólnál ahhoz, ha a 25 éves lányod elmondaná neked, hogy egyszer pár éve terhes volt, de nem akarta megtartani és elment abortuszra?" - lévén ez az ő (meg a párja) döntése, a világon semmit se szólnék. Magamban meg örömmel konstatálnám, hogy ő se önsorsrontó vagy épp vallássérült, hanem tisztában van a saját és párja élete értékével. Igazándiból akkor haragudnék a lányomra, ha a párja akarata ellenére megszülne egy nem kettőjük által kívánt és várt gyereket. Vagy ha bedölne az ilyen "addörökbeee" bégetésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!