Mit szólnál ahhoz, ha a 25 éves lányod elmondaná neked, hogy egyszer pár éve terhes volt, de nem akarta megtartani és elment abortuszra?
Figyelt kérdés
Zavarna téged, ha akkoriban nem mondta el?2020. dec. 14. 12:48
101/129 anonim válasza:
Semmít.Az ő élete.Joga van dönteni róla.
Felnőtt az ő felelőssége.
Akkor van a baj ha valaha mégis szeretne gyereket és nem lessz.
De a mai technika egyre jobban kiküszöböli.
De ez is már az ő dolga.
102/129 anonim válasza:
Megérteném, hogy nem mondta el. Az abortusz akkor is egy trauma, ha közben hatalmas megkönnyebbüléssel is jár együtt. A lányod valószínűleg jobbnak látta akkor, hogy egyedül bírkózzon meg ezzel. Önmagában ez semmit nem mond el arról, hogy te mennyire tudtad volna őt segíteni, támogatni ebben a helyzetben.
103/129 anonim válasza:
Csalódnék benne, hogy 25 éves korára nem jutott el odáig, sem érzelmileg, sem valószínűleg anyagilag hogy betudja vállalni. Azért az már nem tini kor.
104/129 anonim válasza:
Ha nem volt rendellenes a magzat, nem volt számára egészségügyileg kockázatos, és bűncselekményről sincs szó akkor akárhány idétlen celeb kiállhat az abortusz mellett én akkor is alávaló dolognak tartom. Szóval a reakcióm annak megfelelő lenne
105/129 anonim válasza:
Én meg azt tartom végtelenül alávaló dolognak, ha valakit akadályoznak abban, hogy eldöntse a saját életét hogyan akarja élni, mi fér bele neki, és mi nem... senkinek sincs joga másokra kötelezettségeket és felelősségeket ráerőszakolni.
106/129 anonim válasza:
Szőrnyü dolog az a abortusz.mindent megaartérték ròle hs attóll van akitől nem akarok
107/129 anonim válasza:
De a gyaeewzektől ningy nagyobb örök
109/129 anonim válasza:
Szia! Ez a privat dolga, nem tartozik senkire!
110/129 anonim válasza:
Én meg ezek után őt nem akarnám megtartani. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!