Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tanuló fiamnak mikor érdemes...

Tanuló fiamnak mikor érdemes felhozni a családalapítás és a magán életre való felkészülést témáját ?

Figyelt kérdés
A férjemmel idősebb szülők vagyunk és szeretnénk bebiztosítani gyermekünk jövőjét azzal, ha felkészítjük arra, ami vár rá az életben. Többször próbáltunk utalni rá, hogy eljön az ideje, amikor magát és a családját kell eltartania, ezért nem árt, ha nem éri váratlanul majd. Többször váltott már iskolát most egy bölcsész egyetemen tanul 6 éve. Barátnői nem voltak még, legtöbbször az egyik barátjához megy el beszélgetni, aludni. Jövőre lesz 35 éves és szeretnénk elmondani Neki, hogy már mi is vágyunk egy kis magánéletre. Ti hogyan mondanátok ezt el ?
2020. dec. 13. 10:27
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
25%

31: egybites!!!

az egybit jelenti a két opciót! :)

2020. dec. 13. 15:12
 32/41 anonim ***** válasza:
98%

32#

Tényleg,foglalmam sincs ez honnan jött,de legalább újszerű🤣De érted a lényeget,nem egy ilyen szülő van,nekem is nem egyszer volt szomszédom ilyen és ehhez hasonló felállású család,azzal a különbséggel,hogy ott nem a méhecske meg a virág szintjén akarták elmagyarázni a dolgokat mint a kérdező,hanem napi szinten ordibálva,hogy mikor takarodik már el,aminek nincs értelme,egy előző hozzászólásomban is megfogalmaztam,hogy ha eddig nem volt igénye,nem is lesz,felesleges magyarázni meg veszekedni,vagy megtűri,vagy kidobja,ennyi...

2020. dec. 13. 15:34
 33/41 anonim ***** válasza:
70%

Először azt hittem hogy egy 17-18 éves gyerekről van szó, nekem ennyi idősen feleségem volt és 2 gyerekem

Mondjátok meg neki hogy 6 hónapja van kiköltözni, ide radikális megoldás kell

2020. dec. 13. 16:53
 34/41 anonim ***** válasza:
78%

A kerdes nyilvan kamu, de sajnos nalunk van hasonlo eset a csaladban.

Csakhogy a 'gyerek' mar 50 eves.

2020. dec. 13. 17:50
 35/41 Metionin ***** válasza:
97%

Mit csinált az egyetem előtt? Dolgozott valaha? Miből él jelenleg?

A családalapítással ne csesztessétek, lehet hogy nem akar. Az önálló életre való nevelést meg 20 évvel ezelőtt kellett volna elkezdeni. Miért pont most jutott eszetekbe?

2020. dec. 13. 18:30
 36/41 anonim ***** válasza:
66%

Barátjához beszélgetni, aludni. Ahamm. Népi zenekarban nem játszik véletlen épp köcsögdudán meg csoportfurulyán?

...

3 hónap.

Ennyi ideje van elcuccolni, ha nem dolgozik, és nem tesz le lóvét az asztalra a rezsihez.

2020. dec. 13. 21:32
 37/41 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező, csak a kérdést olvastam el, a válaszokat nem.

"Tanuló fiamnak mikor érdemes felhozni a családalapítás és a magán életre való felkészülést témáját ?" Olyan 15-17 éves korában.

2020. dec. 14. 16:02
 38/41 anonim ***** válasza:
28%
Hogy a fenébe van még mindig itt ez a kérdés vagy mi? Még nem jelentettük elegen?
2020. dec. 14. 16:16
 39/41 anonim ***** válasza:
88%

38#

Semmi alapja nincs a jelentésnek.

2020. dec. 14. 16:49
 40/41 anonim ***** válasza:
100%

Az ember azért tanul, hogy aztán dolgozzon és eltartsa magát. Gondolom ezt sejti a "gyerek" is.

Üljetek le vele, és mondjátok el, hogy 35 évesen már illene magát eltartani, és saját életet élni, külön lakásban ahol párkapcsolat kialakítására is alkalmas magánszférája lehet. Szerintem a 30+ nők nem igazán ugranak a mamahoteles pasikra, hacsak ők is nem ugyanolyan bárgyúak.

2020. dec. 16. 21:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!