Tanuló fiamnak mikor érdemes felhozni a családalapítás és a magán életre való felkészülést témáját ?
31: egybites!!!
az egybit jelenti a két opciót! :)
32#
Tényleg,foglalmam sincs ez honnan jött,de legalább újszerű🤣De érted a lényeget,nem egy ilyen szülő van,nekem is nem egyszer volt szomszédom ilyen és ehhez hasonló felállású család,azzal a különbséggel,hogy ott nem a méhecske meg a virág szintjén akarták elmagyarázni a dolgokat mint a kérdező,hanem napi szinten ordibálva,hogy mikor takarodik már el,aminek nincs értelme,egy előző hozzászólásomban is megfogalmaztam,hogy ha eddig nem volt igénye,nem is lesz,felesleges magyarázni meg veszekedni,vagy megtűri,vagy kidobja,ennyi...
Először azt hittem hogy egy 17-18 éves gyerekről van szó, nekem ennyi idősen feleségem volt és 2 gyerekem
Mondjátok meg neki hogy 6 hónapja van kiköltözni, ide radikális megoldás kell
A kerdes nyilvan kamu, de sajnos nalunk van hasonlo eset a csaladban.
Csakhogy a 'gyerek' mar 50 eves.
Mit csinált az egyetem előtt? Dolgozott valaha? Miből él jelenleg?
A családalapítással ne csesztessétek, lehet hogy nem akar. Az önálló életre való nevelést meg 20 évvel ezelőtt kellett volna elkezdeni. Miért pont most jutott eszetekbe?
Barátjához beszélgetni, aludni. Ahamm. Népi zenekarban nem játszik véletlen épp köcsögdudán meg csoportfurulyán?
...
3 hónap.
Ennyi ideje van elcuccolni, ha nem dolgozik, és nem tesz le lóvét az asztalra a rezsihez.
Kedves Kérdező, csak a kérdést olvastam el, a válaszokat nem.
"Tanuló fiamnak mikor érdemes felhozni a családalapítás és a magán életre való felkészülést témáját ?" Olyan 15-17 éves korában.
38#
Semmi alapja nincs a jelentésnek.
Az ember azért tanul, hogy aztán dolgozzon és eltartsa magát. Gondolom ezt sejti a "gyerek" is.
Üljetek le vele, és mondjátok el, hogy 35 évesen már illene magát eltartani, és saját életet élni, külön lakásban ahol párkapcsolat kialakítására is alkalmas magánszférája lehet. Szerintem a 30+ nők nem igazán ugranak a mamahoteles pasikra, hacsak ők is nem ugyanolyan bárgyúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!