Tanuló fiamnak mikor érdemes felhozni a családalapítás és a magán életre való felkészülést témáját ?
Na jól van, kb. mindenki azt írja, amit én is gondolok (20-as voltam)
:)))))
Incl. a #13 kommentjét.
;-)
Tenyleg nem utalgatni kell ra, hanem mostmar megmondani, hogy x honapja van munkat es lakhatast keresni, aztan csa van.
Nem azzal van a baj, ha a felnott gyerek otthon lakik, hanem azzal, ha ez mar valamelyik felnek terhes, es nektek mar az, ahogy latom. Plusz ugye 35 eves, nem dolgozik, 6 eve csinal egy egyetemet, amit 3 ev alatt be kellett volna mar fejeznie... csak ugy letezik, de semmi perspektivaja. Itt az ideje kilokni a feszekbol. Bar mar 10 eve is ezt kellett volna tenni.
Engem egyáltalán nem zavarna, ha a gyerekem velem lakna, ettől még nem érezném úgy, hogy nincs magánéletem. Szóval ezzel a résszel egyáltalán nem tudok azonosulni, nem is nagyon értem a problémát.
Családot alapítani pedig nem mindenki szeretne, ez nem egy kötelező dolog, amit mindenkinek meg kell egyszer tennie. Aki nem akarja, arra nem lehet ráerőltetni, mert se neki nem lenne jó, se annak a családnak, akiket nem is akart igazán.
Bölcsész egyetemen tanul hat éve, jövőre 35 éves lesz...
Ehe, találj ki jobbat legközelebb.
30#
Sok két bites szülő van aki tényleg ilyen helyzetben van és tulképp fogalmuk sincs hogy kell gyereket nevelni,meg hogy a gyerekük végeredményben mit is csinál,szóval könnyen eltudom képzelni hogy nem kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!