Elmondjam a feleségemnek, hogy a fia marihuánát szív?
Mond el!
1.: A srác ÉS a ti érdeketek is!
2.: Gondolkodj! A srác hamarosan lelép, de te még anyukát akarod egy darabig szexelni, nem? Márpedig kirak, ha megtudja, hogy a drog miatt lesittelt fia bajáról te már régen tudsz.
egyébként annyira veszélyes növényről beszélünk, hogy még soha senki nem halt bele mert túladagolta. Max aludt egy jót.
Amikor 15 évesen azt mondták van hátra 5 évem kb egy tüdőbetegség miatt,elkezdtem füvezni (ha már úgyis meghalok,legalább addig legyen jó alapon)és azóta eltelt 20 év és még itt vagyok. Úgy gondolom, ha piálni kezdtem volna el, hamarabb elmentem volna mint 5 év.
Nem fogják lesittelni a gyereket, ha elkapják max elvonó. Úgy válaszolgatnak itt emberek, hogy életükben még csak nem is láttak füvet, csak illegális,ezért biztos rossz. Szerintem elmenni a mekibe veszélyesebb mint elszívni egy füves cigit. De tudom, itthon csak a pálinka a menő.
Azért számomra több szempontból sem teljesen tiszta az ügy.
1.) "Tegnap megtaláltam" - hogy lehet egy adag füvet megtalálni, hacsak nem bűzlik messziről, mint a szomszédomék, amikor szívják?
2.) "A feleségem fia" - valahogy nem tűnik számomra túl elmélyültnek ez a kapcsolat közted és a nagyfiú közt. Akadnak esetleg problémák is? Hogy jöttök ki egymással?
3.) Az előzőhöz köthetően az a kérdés is fölmerül bennem, hogy a feleségeddel milyen viszonyban vagy, illetve tudtok-e érdemben beszélni erről a kamaszfiúról, az ő érdekében. Ha amolyan igazi nevelőapa vagy, és jó szándékkal a gyerek felé, és a feleségeddel is jól tudtok róla kommunikálni, akkor szigorúan azzal a kezdéssel, hogy a gyerek érdekében ne jusson vissza a gyerekhez amit mondasz!!!! elmondanám, és kérném, hogy figyelje alaposabban, hogy ha szükséges, közbe tudjon avatkozni. Nem biztos, hogy minimális mennyiségű fű a gyerek lezüllését okozza (persze okozhatja), de mérlegelni szükséges.
4.) Ha pedig nem fűz semmi különösebb pozitív érzelem "a feleséged fiához" akkor javaslom vonulj a háttérbe. Ha komolyodik a helyzet, azt észre fogja venni az anyja a gyereknek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!