Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondjam a feleségemnek,...

Elmondjam a feleségemnek, hogy a fia marihuánát szív?

Figyelt kérdés
Tegnap meg találtam a feleségem fia füvét persze egyből rá kérdeztem, hogy mi a helyzet nem tagadta, de megígértette velem, hogy ne mondjam el az anyjának. Azt mondja nincs problémája, és el is hiszem mert eddig fel sem tűnt és egy rendes jó tanuló srácnak ismerem. Ha elmondom a feleségemnek nem biztos, hogy jól teszem, de ha nem akkor rá is mehet a házasságunk

2020. dec. 12. 05:53
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
20%
azt írtam egészségesebb. Egyébként a CBD olaj meg kifejezetten egészséges, de a THC-val sincs különösebb baj. Nekem segített, meg még pár embernek körülöttem:)
2020. dec. 12. 10:46
 32/52 anonim ***** válasza:
100%
ha kiskorú a gyerek, akkor persze, hogy mondd el!
2020. dec. 12. 11:24
 33/52 anonim ***** válasza:
57%
#14 Miket hordasz itt össze? Magadnak mondasz ellen :))
2020. dec. 12. 12:03
 34/52 anonim ***** válasza:
40%
"a whisky, a kávé is drog. A fű amúgy egy növény ráadásul, hidd el egészségesebb mint lehúzni egy felest." Jaja, és a te fogalmaid szerint a drog jobb mint a kávé. tehát inkább heroin legyen a kölöknél: Meg sem kérdezem hogy fogyasztó vagy díler vagy -e, ez a kettő aki a füvet védeni szokta hogy jobb mint az alkohol.
2020. dec. 12. 13:40
 35/52 anonim ***** válasza:
63%
:) heroinról szó sem volt. Nem mondtam olyat sem, hogy a drog jobb mint a kv. Egyszerűen csak a fogalmakat akartam tisztába rakni. Ne legyen heroin a gyereknél, de én örülnék, ha inkább füvet szívna a gyerekem, mint részegen fetrengene valahol, úgy, hogy azt sem tudja hol van. Egyikkel sem kéne élni, de ha választani kell. Nem vagyok díler, de fogyasztom igen. Mellette az életem rendben van és ha találkoznánk, meg sem mondanád rólam. De nem akarok senkit meggyőzni semmiről, SZERINTEM ezerszer jobb mint az alkohol, de van is tapasztalatom vele, nem csak utána olvastam. Minden jót.
2020. dec. 12. 13:55
 36/52 anonim ***** válasza:
27%

Mond el!

1.: A srác ÉS a ti érdeketek is!

2.: Gondolkodj! A srác hamarosan lelép, de te még anyukát akarod egy darabig szexelni, nem? Márpedig kirak, ha megtudja, hogy a drog miatt lesittelt fia bajáról te már régen tudsz.

2020. dec. 12. 14:23
 37/52 anonim ***** válasza:
74%

egyébként annyira veszélyes növényről beszélünk, hogy még soha senki nem halt bele mert túladagolta. Max aludt egy jót.

Amikor 15 évesen azt mondták van hátra 5 évem kb egy tüdőbetegség miatt,elkezdtem füvezni (ha már úgyis meghalok,legalább addig legyen jó alapon)és azóta eltelt 20 év és még itt vagyok. Úgy gondolom, ha piálni kezdtem volna el, hamarabb elmentem volna mint 5 év.

Nem fogják lesittelni a gyereket, ha elkapják max elvonó. Úgy válaszolgatnak itt emberek, hogy életükben még csak nem is láttak füvet, csak illegális,ezért biztos rossz. Szerintem elmenni a mekibe veszélyesebb mint elszívni egy füves cigit. De tudom, itthon csak a pálinka a menő.

2020. dec. 12. 14:31
 38/52 anonim ***** válasza:

Azért számomra több szempontból sem teljesen tiszta az ügy.

1.) "Tegnap megtaláltam" - hogy lehet egy adag füvet megtalálni, hacsak nem bűzlik messziről, mint a szomszédomék, amikor szívják?

2.) "A feleségem fia" - valahogy nem tűnik számomra túl elmélyültnek ez a kapcsolat közted és a nagyfiú közt. Akadnak esetleg problémák is? Hogy jöttök ki egymással?

3.) Az előzőhöz köthetően az a kérdés is fölmerül bennem, hogy a feleségeddel milyen viszonyban vagy, illetve tudtok-e érdemben beszélni erről a kamaszfiúról, az ő érdekében. Ha amolyan igazi nevelőapa vagy, és jó szándékkal a gyerek felé, és a feleségeddel is jól tudtok róla kommunikálni, akkor szigorúan azzal a kezdéssel, hogy a gyerek érdekében ne jusson vissza a gyerekhez amit mondasz!!!! elmondanám, és kérném, hogy figyelje alaposabban, hogy ha szükséges, közbe tudjon avatkozni. Nem biztos, hogy minimális mennyiségű fű a gyerek lezüllését okozza (persze okozhatja), de mérlegelni szükséges.

4.) Ha pedig nem fűz semmi különösebb pozitív érzelem "a feleséged fiához" akkor javaslom vonulj a háttérbe. Ha komolyodik a helyzet, azt észre fogja venni az anyja a gyereknek.

2020. dec. 12. 16:06
 39/52 A kérdező kommentje:
A szennyesében hagyta nem volt nehéz megtalálni. Nincs köztünk apa fia viszony nevelőapának sem mondanám magam, de szerintem jóban vagyunk. Problémák nincsenek vele ritkajó srác ezért is lepett meg az a marihuána. Azóta szóba sem hoztam igazából ő sem erősen gondolkozok mi lenne a legjobb, de szerintem amíg nincs probléma ki maradok belőle
2020. dec. 12. 17:40
 40/52 anonim ***** válasza:
70%
Jól teszed
2020. dec. 12. 17:59
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!