Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondjam a feleségemnek,...

Elmondjam a feleségemnek, hogy a fia marihuánát szív?

Figyelt kérdés
Tegnap meg találtam a feleségem fia füvét persze egyből rá kérdeztem, hogy mi a helyzet nem tagadta, de megígértette velem, hogy ne mondjam el az anyjának. Azt mondja nincs problémája, és el is hiszem mert eddig fel sem tűnt és egy rendes jó tanuló srácnak ismerem. Ha elmondom a feleségemnek nem biztos, hogy jól teszem, de ha nem akkor rá is mehet a házasságunk

2020. dec. 12. 05:53
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
34%
Mondd el, mert ha lejjebb csúszik akkor elronthatja az életét!
2020. dec. 12. 09:37
 22/52 anonim válasza:
53%
Azért az elég gáz ha ezt itt kell megkérdezned és nem tudod hogy mit kell tenned (MONDD EL NEKI)
2020. dec. 12. 09:40
 23/52 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem a srác írta ki
2020. dec. 12. 09:49
 24/52 anonim ***** válasza:
69%

20-as, szerintem meg te vagy vicces.

17 éves, nem 14. Furcsa, hogy itt az online térben mindenki mintaszülő, mindenki minta gyerek volt, soha nem csinált semmi olyat amit nem szabad. Szerintem gusztustalan ez a képmutatás. Mindenkinek annyira nehéz volt a gyerekkora, de ő maga volt a megtestesült szent aki mindig a helyes úton járt a nehézségek ellenére. Életemben nem füveztem, de ez azért nem egy főbenjáró bűn... Pontosan ugyanaz ha valaki hüledezik hogy egy 16 éves részeg lesz egy este. Semmivel sem különb. De persze itt részeg sem volt még soha senki, 18 alatt palack nem volt a kezében. Szerintem a 20-as meg a többi hozzá hasonló válaszoló nézzen kicsit a tükörbe, mert az az igazság hogy süt a válaszodból a képmutatás és sajnálom hogy a sanyarú életed rá akarod tolni másra. Te sem vagy különb senkinél, csak itt az online térben játszod az “okos felnőtt” szerepet.

2020. dec. 12. 09:49
 25/52 anonim ***** válasza:
77%
Utolsó, szerintem igazuk van, hogy beszélni kell a gyerekkel ilyen esetben, nehogy rosszabb legyen a dolog, és később jöjjenek a keményen cuccok. Nem pedig eltitkolva a szőnyeg alá söpörni.
2020. dec. 12. 09:56
 26/52 anonim ***** válasza:
96%
szerintem is a gyerekkel beszélj, ne a feleségeddel. Az jó, ha veled bizalmas a kapcsolata és megtudja veled beszélni ezeket, ne áruld el azzal, hogy "beköpöd" az anyjának. A fű semmivel sem rosszabb mintha egy üveg whisky-t találtál volna nála, sőt...nekem sokat segített egy betegségen, amikor tizenévesen kipróbáltam. Addig állandó gyógyszer kezelés alatt voltam, pár cigi után csökkent az adag, majd még pár cigi után el is hagyhattam :) Ha jól tanul és amúgy minden ok vele,szerintem örülj, hogy ezzel lazít és nem leissza magát.
2020. dec. 12. 10:15
 27/52 anonim ***** válasza:
60%
Igaz, tehát minden kamasszal aki szombat esténként megiszik a barátokkal és a barátnőkkel pár sört/pezsgőt vagy épp csatak részeg, azzal beszélni kell, hiszen máskülönben az a probléma szőnyeg alá söprése. Te sosem voltál ittas 18 éves korod alatt igaz? Ja persze elfelejtettem, hogy itt mindenki mintagyerek volt. Az amiről te beszélsz totál megállná a helyét, ha egy 14 évesről lenne szó. De egy 17 éves nem gyerek. Az, hogy jogszabály szerint csak jövőre lesz felnőtt, attól még nem gyerek. Nézz Zacher Gábor videókat, aki teljesen képben van a fiatalok addikcióhoz való viszonyukról. Számtalanszor kiemelte, teljesen normális ha egy fiatal megismerkedik az alkohollal, cigarettával, fűvel. Ebben semmi probléma nincs. A probléma akkor van, ha ez a tanulás, viselkedés, munka rovására megy. De bizonyára valóban az a megoldás, hogy egy 17 évessel csinálok egy balhét, tiltom, majd 1 év múlva széttárom a kezemet "hogy hát már 18 éves, azt csinál amit akar". Mielőtt azt írnád, hogy te nem balhéról hanem beszélgetésről írtál, akkor szólok, hogy egy 17 évesen pontosan tisztában van azzal, hogy mit okoz a fű. Viszont hála a válaszodnak, tegnap én is utoljára ittam sört, nehogy 40 éves koromra kemény drogos legyek.
2020. dec. 12. 10:21
 28/52 anonim ***** válasza:
66%
Utolsó, itt drogról van szó, nem whiskey-ről. De ha minden nap piálna, az is egy fajta alkoholizmusnak számítana. Ha ennyire művelt vagy a témában, akkor tudhanád, hogy az addiktív szerek használatának lelki okai is lehetnek. Valami hiányzik az életéből, és attól kapja meg a pillanatnyi eufóriát. Aztán ha az már nem elég, jöhet a keményebb.
2020. dec. 12. 10:31
 29/52 anonim ***** válasza:
38%

a whisky, a kávé is drog. A fű amúgy egy növény ráadásul, hidd el egészségesebb mint lehúzni egy felest.

Tisztában vagyok, hogy lelki oka is lehet, én is azért használom. De inkább mint leinni magam...ez az én véleményem, nem kell flegmázni egyből("ha ilyen művelt vagy a témában")

2020. dec. 12. 10:34
 30/52 anonim ***** válasza:
74%

Egészséges. Ja :D

A mák is egy növény, és egészséges volt, hogy mákteát adtak a gyerekeknek régen, hogy ne sírjanak?

2020. dec. 12. 10:43
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!