Elmondjam a feleségemnek, hogy a fia marihuánát szív?
20-as, szerintem meg te vagy vicces.
17 éves, nem 14. Furcsa, hogy itt az online térben mindenki mintaszülő, mindenki minta gyerek volt, soha nem csinált semmi olyat amit nem szabad. Szerintem gusztustalan ez a képmutatás. Mindenkinek annyira nehéz volt a gyerekkora, de ő maga volt a megtestesült szent aki mindig a helyes úton járt a nehézségek ellenére. Életemben nem füveztem, de ez azért nem egy főbenjáró bűn... Pontosan ugyanaz ha valaki hüledezik hogy egy 16 éves részeg lesz egy este. Semmivel sem különb. De persze itt részeg sem volt még soha senki, 18 alatt palack nem volt a kezében. Szerintem a 20-as meg a többi hozzá hasonló válaszoló nézzen kicsit a tükörbe, mert az az igazság hogy süt a válaszodból a képmutatás és sajnálom hogy a sanyarú életed rá akarod tolni másra. Te sem vagy különb senkinél, csak itt az online térben játszod az “okos felnőtt” szerepet.
a whisky, a kávé is drog. A fű amúgy egy növény ráadásul, hidd el egészségesebb mint lehúzni egy felest.
Tisztában vagyok, hogy lelki oka is lehet, én is azért használom. De inkább mint leinni magam...ez az én véleményem, nem kell flegmázni egyből("ha ilyen művelt vagy a témában")
Egészséges. Ja :D
A mák is egy növény, és egészséges volt, hogy mákteát adtak a gyerekeknek régen, hogy ne sírjanak?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!