A 17 éves lányom magára tetováltatta hogy “Mocskos a lélek, de tiszta a szív” szerintetek NORMÁLIS?! Mit tegyek??
Ha tudnád én miket akartam magamra varratni 13-17 évesen... :D
Amúgy felét még mindig akarom, csak nem tudom, hogy pontosan hova, meg tetoválót se nagyon ismerek, és pénzem sincs... 😅
Kicsit elhamarkodott, de normális.
Ez Soerii és Poolek - Brutális nyárból van :D
Sejtem miért varratta magára, most így érez, lázadó tini, bármit megtehet. Nem mennék bele műelemzésbe én így értelmezném: Mocskos lélek= tett, tenni fog olyan dolgokat, amit mások elítélnek tiszta szív= de ettől ő még jó ember
Mondjuk a tetováló kérdése, már más tészta, mert 18 alatt szülői engedély nélkül nem csinálhat tetkót. Viszont nekem is van olyan 17 éves haverom, aki vett egy tetoválógépet és varr boldog-boldogtalant (higiénikus körülmények közt (kesztyű,maszk, steril eszközök, bútorok), erre odafigyel). Amúgy jókezű a srác, szépek a munkái, de hát ő kb leszarja, hogy ki ül be elé.
Hát én tetoválóként mondom, hogy igenis rohadtul felelős a tetkós. Ha stúdióban készült, simán elővehetitek.
Csak szülői engedéllyel és jelenléttel tetoválhatnának 16-18 éves kor felett, én még mindkét személyit is lefénymásolnám, mert láttam már olyat, hogy a nagynéni jött a kamasszal, mintha ő lenne az anyja. De lelkiismeretes tetkós egyébként sem vállal senkit 18 alatt (én simán feltolnám a korhatárt 25-re, amennyi hülyeséget magukra tetováltatnak ilyen fiatalon).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!