17 éves vagyok és azon gondolkodom, hogy tetováltassak e vagy nem. Többi lent. Véleményetek?
Nos kigondoltam, hogy mit és hol csak nem tudom hogy jó ötlet e még.
20-21 éves koráig fejlődik az ember és ha most 17 évesen varratok magamra (szüleim belegyeztek) akkor el is torzulhat idővel.
Szerintetek érdemes várnom rá még 1-2 esetleg 3 évet és akkor tetoválni amikor már nem fejlődőm tovább?
Mit gondoltok erről? Léci bőven fejtsétek ki a véleményetek! (Megy a zöld érte)
Ezt egy kicsit egyedibbé tenném a tetováló művésszel és a jobb vállra. Ha nem a torzulás miatt akkor mi miatt várna ha szabad tudnom? Valamint a vállon ez mennyire torzulhat még?
Vállon nem lesz baja. Azért voltam kíváncsi rá, mert féltem, hogy valami ilyesmi mintát fogsz linkelni...
Ne vedd sértésnek, de leírnám a véleményem:
ez kb olyan, mint a nonfi. Akkor is, ha "egyedibbé" teszed. Minden harmadik emberen ilyen van. Tudom, hogy nehéz belegondolni, de 10-20 év múlva egészen biztosan meg fogod bánni.
Ha mégis varratnál, én a vállnál eldugottabb helyet ajánlok, lejjebb a háton, vagy az oldaladon esetleg, a vállat nem minden esetben könnyű elrejteni, munkánál pedig akadályozhat. A másik pedig: csak akkor varrasd fel, ha elég pénzt szedtél össze ahhoz, hogy egy tényleg jó tetováló csinálja meg, akkor kisebb az esélye annak, hogy egyszer rossz döntésnek fogod gondolni.
*torzul
elnézést az elírásért
És ha elernyed pl. kihagyok pár hónapot és lejjebb megy akkor torzul a tetoválás a vállon is? Valamint a hát középső részén is?
17/F (3 éve edzem hobbiból) Tapasztalatlan vagyok és nem akarok nagy hülyeséget elkövetni ...
Figyi, az én tetkóm a lapockámon kb. 5 éves, olyan, mintha tegnap varrattam volna, pedig még fejlődésben voltam, mikor csináltattam. DE semmi extra változás nem ment végbe a testemen, nem nagyon híztam, nem izmosodtam. Szerintem (de ez csak vélemény,nem tapasztalat) ha nincs extrém súlyingadozás, izomnövekedés=formálódás, akkor nem fog torzulni. Tehát ha nem tervezed magad plusz 10-20 kilósra gyúrni, akkor nem lesz baja. Ha nem alkalmazol tömegnövelőket, akkor annyira "leereszteni" sem fogsz, ha abbahagyod. A lapocka és a hát viszonylag feszes terület, ha pl a combodra varratnál, nagyobb lenne a félnivalód.
Egyébként a tetoválásokat nem árt karbantartani 5-10évente, már csak a kopás miatt is, tehát ígyis-úgyis figyelni kell majd rá.
Szokott itt válaszolgatni egy tetováló gyk-n, add a tetoválás kulcsszót a kérdésedhez, hátha akkor rátalál, neki biztos több tapasztalata van, mint nekem.: )
Semmi probléma nincs ezzel a mintával, ha még egyedibbre akarod akkor meg főleg nincs.
Nem lehet teljesen egyedi tetoválást készíttetni, gondolkodjunk már, hogy mennyi tetovált ember van a Földön. :) Hiába rajzolná meg az ember a saját elképzelését, valaki úgyis azt mondaná, hogy látott már hasonlót.
A tetoválásnál az a legnagyobb szabály, hogy neked készül, nem másnak. Szard le a véleményeket és a statisztikákat, hogy mi mennyire egyedi vagy sem.
Ha akarod és úgy érzed, hogy nem fogod megbánni akkor csináltasd meg...ha ne adj isten megbánod akkor már van Q-lézer amivel le lehet vetetni és kevesebb mint 5%, hogy marad heg.
Jó tetováltatást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!