Spanyolul szeretnék idézetet iratni magamra többféle idézet között gondolkodom de nem tudom sajnos leforditani. Aki tud spanyolul segitene nekem leforditani a következőket? Köszönöm előre is
Figyelt kérdés
Aki fél a vereségtől az a győzelembe menekül.
A legjobb bosszú a hatalmas siker!
Nem számít, milyen lassan mész, amíg nem hagyod abba.
A siker ott indul el, ahol a többiek feladják.
Gondolkodj, higgy, álmodj, és merj!
2014. nov. 2. 20:37
1/6 anonim válasza:
Úgy gondolod spanyolul majd nem tűnnek ekkora közhelyes bölcsességeknek?
2/6 anonim válasza:
Inkább olyan nyelven tetováltass, amit értesz. Sosem értettem, hogy miért akar valaki egy számára ismeretlen nyelven marha nagy bölcsességeket magára tetováltatni. Mi van, ha rosszul fordítják le neked??
3/6 anonim válasza:
Szerintem meg nagy hülyeség közhelyet tetováltatni magadra, főleg olyan nyelven, amit nem is ismersz.
Miért pont spanyolul???
4/6 anonim válasza:
Miért pont spanyolul, ha nem is érted? még, ha valami eredeti spanyol versből akarnál, azért a nyelvválasztás.... sosem értettem. Ezek lehet kevésbé hangoznak bénán mondjuk spanyolul vagy üzbégül (persze csak annak, aki nem beszéli a nyelvet), de a jelentésük ettől nem lesz gazdagabb.
5/6 A kérdező kommentje:
köszi a segitséget mindenkinek kedvesek vagytok:) :*
2014. nov. 3. 20:12
6/6 anonim válasza:
Itt nem a kedvesség a lényeg. A válaszolók csak megpróbáltak lebeszélni egy nagyon ciki tetoválásról, amit megbánnál. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!