Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Spanyolul szeretnék idézetet...

Spanyolul szeretnék idézetet iratni magamra többféle idézet között gondolkodom de nem tudom sajnos leforditani. Aki tud spanyolul segitene nekem leforditani a következőket? Köszönöm előre is

Figyelt kérdés

Aki fél a vereségtől az a győzelembe menekül.

A legjobb bosszú a hatalmas siker!

Nem számít, milyen lassan mész, amíg nem hagyod abba.

A siker ott indul el, ahol a többiek feladják.

Gondolkodj, higgy, álmodj, és merj!

2014. nov. 2. 20:37
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Úgy gondolod spanyolul majd nem tűnnek ekkora közhelyes bölcsességeknek?
2014. nov. 2. 20:42
 2/6 anonim ***** válasza:
72%
Inkább olyan nyelven tetováltass, amit értesz. Sosem értettem, hogy miért akar valaki egy számára ismeretlen nyelven marha nagy bölcsességeket magára tetováltatni. Mi van, ha rosszul fordítják le neked??
2014. nov. 2. 23:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg nagy hülyeség közhelyet tetováltatni magadra, főleg olyan nyelven, amit nem is ismersz.

Miért pont spanyolul???

2014. nov. 3. 03:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért pont spanyolul, ha nem is érted? még, ha valami eredeti spanyol versből akarnál, azért a nyelvválasztás.... sosem értettem. Ezek lehet kevésbé hangoznak bénán mondjuk spanyolul vagy üzbégül (persze csak annak, aki nem beszéli a nyelvet), de a jelentésük ettől nem lesz gazdagabb.
2014. nov. 3. 10:46
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi a segitséget mindenkinek kedvesek vagytok:) :*
2014. nov. 3. 20:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Itt nem a kedvesség a lényeg. A válaszolók csak megpróbáltak lebeszélni egy nagyon ciki tetoválásról, amit megbánnál. :/
2014. dec. 1. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!