Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ezekután másnak lenne kedve...

Ezekután másnak lenne kedve társalogni az anyjával?

Figyelt kérdés
29éves vagyok, és anyámnak mindig kioktató stílusa volt. "miért nem borotválkozol meg? Hogy áll a hajad? Miért motorozol? Miért nem hordasz inget? Miért nem jársz templomba? stb" Apám ezzel szemben igencsak jófej, gyakran rá is szól anyámra, hogy ne szóljon a dolgaimba. Annó 17-19 éves koromban, mikor apámmal ittunk egy-egy sört a műhelyben, (fél liter) akkoris ki volt kelve magából, hogy apám alkoholistát nevel belőlem. Ma voltam apámnál, segítettem motort cserélni az autójában, és anyám vérigsértődött, hogy ott voltam, és be sem mentem hozzá beszélgetni. Bevallom, hogy ahol csak tudom kerülöm, mert unom hallgatni a folytonos prédikációt, és kioktatást.

2020. dec. 5. 18:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
nem, én is kerülném
2020. dec. 5. 18:33
 2/13 anonim ***** válasza:
80%
Én is így lennék a helyedben.
2020. dec. 5. 18:57
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
Úgy éld az életedet, ahogy neked jó. Ha ilyen mérgező személyiség, helyesen teszed, hogy kerülöd. És majdnem biztos, hogy lesz, aki azt mondja, hogy "de hát csak az anyád"... Te ne akadj meg olyan szellemi szinten, hogy erre hivatkozva őröld fel az idegeidet.
2020. dec. 5. 18:58
 4/13 anonim ***** válasza:
73%
Mintha az én anyámat írtad volna le...annyira várom, hogy majd elköltözhessek innen.
2020. dec. 5. 20:39
 5/13 anonim ***** válasza:
69%
Jól teszed, hogy kerülöd.
2020. dec. 5. 20:39
 6/13 anonim ***** válasza:
71%
szerintem is kerüld.
2020. dec. 5. 21:05
 7/13 anonim ***** válasza:
81%
Vannak idegesítő/mérgező emberek, akiket jobb elkerülni, mert csak megkeserítenek minden együtt töltött percet. Még akkor is igaz ez, ha a sajáát szülőnk az illető.
2020. dec. 5. 22:03
 8/13 anonim ***** válasza:
88%
Az én anyám is hasonló. Rengeteget kritizál... de néha dicsér is azért. Nagyon szeretem, de nem szoktam keresni. Messze lakok tőle/tőlük, így nem tudnék olyat csinálni, hogy arra járok, de nem köszönök be. Sajnos a te anyukád durvábbnak tűnik, totál megértelek! Ez nagyon szomorú. Még jó, hogy az apáddal jó a kapcsolatod! Ez szuper! :) Anyukád meg egyszer majd rájön..... nem értem, ebből a pár mondatból jó fejnek tűnsz. :)
2020. dec. 6. 00:12
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog rájönni.
2020. dec. 6. 07:37
 10/13 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem rá fog jönni. ✌😉
2020. dec. 6. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!