Bala6999 kérdése:
A véleményetekre lennék kíváncsi egy dologgal kapcsolatban. Mit gondoltok arról, hogyha egy szülő a hazatérő gyermekét nem sokkal a hazatérés után szó szerint lehülyézi? Mit tennétek ilyenkor?
Figyelt kérdés
Köszönöm mindenki KOMOLY válaszát előre is! :)2020. dec. 5. 17:46
11/15 anonim válasza:
Jó, de mi a szövegkörnyezet?
Csak úgy belépett, ránézett az apja és mondta, hogy hülye vagy fiam?
Biztos, hogy nem! Tuti, hogy előtte volt valami szóváltás, vagy csinált valami olyat.
12/15 anonim válasza:
Az biztos. Senkihez se mennek oda előzmény nélkül hogy "hülye vagy"
13/15 anonim válasza:
Hozzám is jött oda már fater, hogy "jányom, hülye vagy". Mondjuk akkor épp az is voltam. Szóval azért jó lenne tudni a sértődött hiszti helyett a sztorit is.
14/15 anonim válasza:
Nekem elég pokróc anyám van, de nem emlékszem, hogy cska úgy random lehülyézett volna.
15/15 anonim válasza:
Az attól függ. Ha hazaérkezése után öt perccel elmondja, hogy lefeküdt egy lánnyal, és nem védekeztek, lehet, hogy az én számon is kicsúszott volna egy "nem vagy normális".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!