Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A véleményetekre lennék...

Bala6999 kérdése:

A véleményetekre lennék kíváncsi egy dologgal kapcsolatban. Mit gondoltok arról, hogyha egy szülő a hazatérő gyermekét nem sokkal a hazatérés után szó szerint lehülyézi? Mit tennétek ilyenkor?

Figyelt kérdés
Köszönöm mindenki KOMOLY válaszát előre is! :)
2020. dec. 5. 17:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Jó, de mi a szövegkörnyezet?

Csak úgy belépett, ránézett az apja és mondta, hogy hülye vagy fiam?

Biztos, hogy nem! Tuti, hogy előtte volt valami szóváltás, vagy csinált valami olyat.

2020. dec. 6. 08:14
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Az biztos. Senkihez se mennek oda előzmény nélkül hogy "hülye vagy"
2020. dec. 6. 08:42
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Hozzám is jött oda már fater, hogy "jányom, hülye vagy". Mondjuk akkor épp az is voltam. Szóval azért jó lenne tudni a sértődött hiszti helyett a sztorit is.
2020. dec. 6. 12:44
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elég pokróc anyám van, de nem emlékszem, hogy cska úgy random lehülyézett volna.
2020. dec. 6. 15:52
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ. Ha hazaérkezése után öt perccel elmondja, hogy lefeküdt egy lánnyal, és nem védekeztek, lehet, hogy az én számon is kicsúszott volna egy "nem vagy normális".
2020. dec. 6. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!