Kórházból való hazatérés után mi okozta a legnagyobb nehézséget? Hogy oldottátok meg? Esetleg csinálnál valamit másképp?
nem felvenni a telefont és nem beengedni a látogatókat :-))
pedig megmondtam h min 2 hétig senki se zavarjon ....
a többi nem olyan nehéz
talán még az a sok betét ami zavart de azon nem lehet változtatni :-(
A segítség hiánya. Jó lett volna valaki "bennlakós". Így a barátaim megszaladtak néha, a legnagyobb segítség az volt, ha hoztak egy tál jó kaját, ill. ha kiteregettek vagy feltöröltek. Ikrek mellett nekem erre nem volt időm.
Szerintem a JÓ kaja fontos. Később rendeltem, az elég praktikus. Ha az ember szoptat, nem árt, ha van némi értékes élelem a gyomrában, a sebtiben elfogyasztott műzliszeleteken túl :) Sok boldogságot!
Felállni volt nehéz, mert a nagy üres hasamban a beleim szabadon mozogtak, és kellemetlen volt mikor behajoltam a kiágyba, vagy feláltam, leültem.
Jó volt hogy ott volt Anyu, vagy a férjem, és kihozta a babát szoptatni, nem kellett felállnom!
Babakocsit nem vinném fel a lakásba, mert mikor elindúltam sétálni, le kellett cipelnem, igaz csak az elsőről, de azt hittem megszakadok, utánna már lent hagytam a tárolóban.
Jó volt hogy ott volt Anyu, főzött mosott vasalt, én meg a babával foglalkozhattam.
Hintát 1 hónaposan vennék a babának nem később, mert nagy segítség volt, nem kellett ringatom folyamatosan.
Nekem az hogy fájt a szoptatás az elején, + az aranyerem..., +az, hogy a kórházban nem aludtam semmit.
Mindig aludtam amikor a baba is, valamint kentem a cicim. Kb. a baba 2 hónapos korában oldódott meg a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!