Mik a tipikus jele ha nem a vér szerinti szüleim nevelnek?
Figyelt kérdés
kételkedek benne hogy nem ők az igaziak2020. dec. 5. 11:08
41/89 A kérdező kommentje:
Mindegy ma rákérdezek amikor megjjönnek
2020. dec. 5. 13:51
42/89 A kérdező kommentje:
de 100 biztos vagyok hogy nevelő szülök mert senkire se hasonlítok, meg a nagyszülőkre tesókra se. Meg undokok velem
2020. dec. 5. 13:59
43/89 anonim válasza:
Van tipikus jele. Én örökbe fogadott vagyok. Nem tudtam róla több, mint 40 évig. Pedig voltak jelek. Pl. pici koromtól sokkal jobban szerettek, féltettek, mint egy átlag szülő. Bár szigorúan neveltek, mégis folyamatosan kényeztettek (meleg-korlátozó nevelés). Sok osztálytársamat vertek a szülei, nálunk ez sem volt. Mikor megtudtam az igazat (ekkor már rég nem éltek), nem akartam elhinni, mert nem tudtam elképzelni, hogy lehet ennyire szeretni egy idegen gyereket. Azóta sokat foglalkoztam a témával, és sok örökbefogadó szülő elmondta, hogy legnagyobb vágyuk egy gyerek volt, mennyit vágytak rá, harcoltak érte, vártak évekig....A legtöbb ilyen gyereket teljes mértékben elfogadják a szülei.
44/89 A kérdező kommentje:
utolsó? mik a tipikus jelek
2020. dec. 5. 14:06
45/89 anonim válasza:
#43 Ne haragudj,de én is nagyon
imádom féltem,szeretem az első gyerekem.Ne vertem.Az is ritkán volt, hogy hangosan rászóltam.
Talán azért mert olyan kis mimóza típusú.A másodikat ugyan úgy imádom.De egy igazi zsivány.Vele előfordult, hogy komoly viták voltak.Hangosan rá kellett szólni.Vagy büntiból ment a szobába, hogy kicsit gondolkodjon.És mind a kettő saját gyerek.Nem jel ez semmire.
46/89 anonim válasza:
"de 100 biztos vagyok hogy nevelő szülök mert senkire se hasonlítok, meg a nagyszülőkre tesókra se. Meg undokok velem"
Tehát bedurciztál, mert valamit nem engedtek meg, vagy nem kaptál meg, és egyből nem a biológiai szüleid:D
47/89 anonim válasza:
#46 valószínű.
Nem mondta hány éves.Gondolom gyerek.
48/89 anonim válasza:
Ha kiderül, hogy nem ők a vérszerinti szüleid, akkor mit csinálsz? Felkeresed azokat, akik eldobtak, hátha ők megveszik a telefont neked?
49/89 anonim válasza:
Nem lehet, hogy simán csak kakukkfióka vagy? Azaz más az apád.
50/89 anonim válasza:
Lakcim kártya nem bizonyíték, alig pár éves az új. Tehát egyéb okok miatt lett csináltatva. A születési anyakönyvi kivonat se számít mert mint írták, állítanak ki az örökbefogadó szülők nevével. Az hogy nem láttad még ezt is olyan dolog hogy nem sokan szokták nézegetni. Tizenévesként mi nézegettük, együtt. Tehát tudom hogy megvolt majd elkeveredett és ki kellett kérni egyet mielőtt megházasodtam 🙂 a másikra hasonlítás meg olyan dolog hogy bármelyik előző felmenőkből örökölhetőek fizikai és akár lelki jellemzők. Olyanoktól is akiket te nem ismerhetsz már és képről se valószínűleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!