Mik a tipikus jele ha nem a vér szerinti szüleim nevelnek?
Figyelt kérdés
kételkedek benne hogy nem ők az igaziak2020. dec. 5. 11:08
31/89 anonim válasza:
Ha két apukád vagy két anyukád van, akkor valószínűleg nem a vér szerinti szüleid nevelnek.
32/89 anonim válasza:
Ugyanazt le írjátok 100x h ELKEVEREDHETETT AZ EREDETI.
34/89 A kérdező kommentje:
nem keveredett el sosem mert mindig az én szobámba rakták be, és az egyik 2017 készült és akkor sem tünt el a másik aznap mikor megszülettem
2020. dec. 5. 12:38
35/89 anonim válasza:
Van 1 tipikus jele: Hogy nem hasonlítasz még egy kicsit se egyik szülődre se. Se személyiségjegyekben, se külsőleg.
Egyébként meg.. nem mindegy? Szeretnek. Ez a lényeg. Szerintem ennél nincs fontosabb. Sokkal jobb így, mintha vérszerinti szüleid lennének és vernének.
36/89 anonim válasza:
#35-ez sem igaz.Hasonlíthat nagyszülőkre,vagy valamelyik szülő testvérére.
37/89 anonim válasza:
Meddig kreténkedsz még?
Vagy írd le normálisan, hogy mi alapján gondolod ezt, vagy állj eléjük a gyakoris fárasztás helyett, vagy hagyj minket békén a hülyeségeddel. Ez egy kérdezz-felelek oldal, nem barkóba.
38/89 anonim válasza:
Nem mindegy? Örülj, hogy van hol laknod!
39/89 anonim válasza:
Én szültem 1 fiút és 1 lány is. Egyik gyermekek esetében sincs rólam olyan kép amikor terhes lennék. Nincs ultrahangos képek, és nincs újszülőtt képek sem. Amikor születtek ( fiam 19 áves, lányom 17) nem volt olyan mobilom ami képeket is csinált volna. Olyan 1-3 éves koruk óta vannak képeim róluk. Mégsem hiszik azt, hogy nem vagyok az anyjuk.
40/89 anonim válasza:
#36 Én a ál-szülőkre értettem. Én írtam rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!