Elvált szülők gyermekei ti ezt hogy éltétek meg?
Olyan családba nőttetek fel ahol a szülők nem voltak együtt, ez mindig egy fájó pont volt nektek vagy túl tudtátok tenni magatokat?
Volt olyan hogy az egyik szülő a másik ellen hangolt és amikor nagyobbak lettetek az ellenhangot szülőt megértettétek jobban és több időt tölöttetek vele?
12 voltam, amikor elváltak, karácsonykor mondták el. Nem volt veszekedès, meg ilyenek, egèsz "szèp" válás volt, ha lehet ilyet mondani. Nem volt nehèz, mert anyával èltem tovább, ès minden sokkal jobb lett. Azóta egyszer úgy alakult hogy apámmal kellett együtt laknom, 9 hónapig bírtam, utána
nagyszüleimhez költöztem inkább,pedig nekem mèg szexelnem sem kellett vele... abszolút megèrtem anyát, ô 12 viselte el ,ès örülök, hogy mostmár egy sokkal jobb házasságban èl. Ennek ellenére szeretem apámat is, de a vele töltött idő alatt pszichès betegsèg alakult ki nálam. Nèha szidták egymást nekem, de amúgy nem utálják egymást, viszonylag jóban vannak.
Bennem nem okozott törést. 6 éves voltam amikor anyum (inkább nagyanyám) kidobta apát a lakásból mert megcsalta őt. Előtte nagyon sok volt a veszekedés én pedig azoktól voltam ki nagyon. Nagyim próbált apám ellen fordítani de nem sikerült neki:D
Mostanra apámmal a legjobb a kapcsolatom a családból hiába nem él velünk. Nála jobb apukát nem is kívánhatnék^^
18 L
20/
A procedurva nagyon eygszerű már, rendört hivsz és jegyzőkönyveztetsz , az biztos hogy onnan te gyerek nélkül mész haza mert a gyereket a rendőr nem veheti el mert KT m van de hivatalossá teszi hogy KT akadályozása megtörtént teljesen mind 1 milyen okból és ezzel el lehet inditani az ügyet és az elsőnél igazad van nem repkednek a 10 ezrek de a többinél már hajjaj mennyire hogy igen a pótlásról nem is beszélve mert kötelessége a kimaradt időt potolni. Viszont amennyiben ez többszőr előfordul onanntól nincs 2 év várakozás amennyiben még a 2 éve nem telt le a gyerek elhelyezésnél hanem nagyon komolyan veszik és újratárgyalás következik amit ugye nem kell mondanom hogy igencsak az apának fog kedvezni mivel az időt rendesen megtolják.
Amit meg lent irtál... Ha elhiszed ha nem egy az egyben ugyan ezt gondoltam én is és pontosan ezt fogom tenni hogy megmondom neki hogy a gyerek témán kivül minden téren száljon le rólam és senkinek semmi köze nincs a másik életéhez és magánéletéhez sem. Ezért is akarok ennyire hivatalos lenni mert teljes mértékben hidegen hagy a siránkozása , a megbánása és ahogy mondtad is ha 1x nekem is lesz valakim (sokkal valószinubb hogy neki már 3 is lesz addig) 1 rossz nézés se legyen emiatt mert én simán be tudom tartani ezt sokkal inkább a gyerekem érdekel hogy ne legyen elvágva tőllem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!