Szülők! Hogy éltétek meg amikor a gyermeketek kirepült otthonról?
Figyelt kérdés
2020. márc. 8. 12:27
1/7 anonim válasza:
"Ha kirepültek a gyerekek, és a kutya is megdöglött, akkor kezdődik az ÉLET"
:-)))
2/7 anonim válasza:
Örültem, hogy önállóan is megáll a lábán. Bármikor ott vagyunk neki, ha kell, de végre felnőtt és sok-sok év után mi is úgy élhetjük az életünket, ahogy akarjuk.
3/7 anonim válasza:
Egyesek biztos csúnyának gondolják amit mondok, de bizonyos szinten megkönnyebbülésként. Kevesebb munka, több szabadidő, több bevétel marad... Ha baj van visszajöhet a gyerek, de ettől még megkönnyebbülés huszonöt év önkéntes háttérbe szorulás után fellélegezni, magunkra gondolni.
4/7 anonim válasza:
Nekünk is jó látni, hogy mindkettő megtalálta a helyét az életben. Örülök, hogy így alakult.
5/7 anonim válasza:
Anyukám össze roppant, azt hitte élete végéig vele fogok élni, ő akkor egyedülálló volt, pszciháterhez kellett járnia.
6/7 zimonyi attila válasza:
Hát qrva mérges voltam, mert elfelejtettem kinyitni az ablakot!!!!
7/7 anonim válasza:
Amikor a második is kirepült, üres lett a lakás. Hiányoztak, de nem féltettük őket. tudtuk,hogy jó helyen vannak. Mi is kirepültünk annak idején a szüleinknek...
Jól van ez így. Messzire repültek, de utánuk repültünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!