A felnőtt fiam szörnyen rendetlen, és megsértődik ha szóváteszem, mit tegyek?
Értem, hogy mi a problémád, azért ez már tényleg durva, amit a fiad csinál, de semmi érdemit nem tudsz tenni ellene.
Én 26 éves vagyok fiú/férfi vagyok, szintén egyedül egy albérletben, és én is nagyon rendetlen vagyok. Annyi rendet tartok, hogy éppenhogy ne legyen fertőzésveszély, semmivel sem többet. Azt például el sem tudom képzelni, hogy pl. felmossak "csak úgy", mert "itt van az ideje".
Nálam ez azért alakult ki (és nálatok is ezt gyanítom, ne haragudj), mert otthon mindig tökéletes tisztaságnak kellett lennie. Sokszor még egy asztalon hagyott pohár miatt is óriási cirkusz, kiabálás volt. Ezért most túlkompenzálok, mert elhatároztam, hogy nálam minden teljesen másképp lesz. A takarítás nálam a családi perpatvar és a veszekedés szinonimája. Pont nemrég fordult elő, hogy sétáltam az utcán, és hallottam, amint az egyik házban zúg a porszívó. Szó szerint gyomoridegem lett. Úgy bestresszeltem, hogy szinte az egész napom el is lett rontva.
Nem lehet, hogy a fiadnak is ugyanilyen érzései vannak? Talán túlságosan is elvártátok tőle a rendet gyerekkorában. Ne haragudj, hogy előre ítélkezem, de erre gyanakszom.
Nem fog válaszolni.
A felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani
(nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!