Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám ránk nyitott. Ti mit...

Anyám ránk nyitott. Ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

Nálam volt a barátnőm és úgy csókolóztunk hogy én ültem az ágyon, ő pedig az ölembe. Anyám még nemtudja, hogy barátnőm van és tök ciki lesz beszélni vele most így ezután...

Mit csinálnátok a helyembe?

18/f

2020. nov. 30. 16:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
99%

Anya! Szeretném bemutatni a barátnőmet XY-t.

Ennyi, és máris tudni fogja, hogy van barátnőd. Annyi esze csak van, hogy egy 18 éves srác már csajozik, csak nem fog kiakadni.

2020. nov. 30. 16:23
 2/12 anonim ***** válasza:
34%
18 eves vagy. Ki a fas*t erdekel mit gondol anyád. Másrészt, talán tanítsd meg kopogni.
 3/12 anonim ***** válasza:
99%
18 éves vagy könyörgöm, és csak csókolóztatok! Mond meg anyudnak, hogy akit látott, ő a barátnőd és lassan bemutatod neki is.
 4/12 anonim ***** válasza:
66%

Szánalmas vagy, mint egy 10 éves kisfiú, már ne haragudj!

Ha dugtatok volna, az is a te és a barátnőd magánügye lenne.

Állj a sarkadra és légy férfi!

2020. nov. 30. 16:29
 5/12 anonim ***** válasza:
28%
Remélem, 1 hónap szobafogságot kapsz, te perverz!
2020. nov. 30. 16:39
 6/12 anonim ***** válasza:
72%
Siess a konyhába, kész a kakaó! Aztán zuhi, esti mese, és mars az ágyba, különben anyuci morcos lesz!
2020. nov. 30. 16:42
 7/12 anonim ***** válasza:
29%
Katonakorú férfi.. nekem ég a pofám!
2020. nov. 30. 16:43
 8/12 anonim ***** válasza:
90%
Jójó, azért nem kell b@sztatni a srácot. Emlékszem, mikor én 18 éves voltam, biztos ugyanígy megilletődtem volna. De azért anyám 18 éves koromban már sejtette, hogy miért jönnek hozzánk kislányok.
2020. nov. 30. 16:44
 9/12 anonim ***** válasza:
98%

Na tessék kérem! Átgyütt a szomszédbúl a Rozika. Anyád aztat hitte, hogy csak békésen Xbox-oztok a szobába a jánnyal. Erre benyit, azon szándékkal, kértek-e egy kis tejasüteményt, hátha megéheztetek a játék hevében, erre olyat látott hogy szegény sokkot kapott. Erre most aggódhat, hogy felcsináltad-e a szomszéd Rozikát.

No ha eddig nem volt meg a szexuális fölvilágosítás, akkor mostan meglesz. Szinte már hallom: "kisfiam gyere ide! Ugye védekeztetek a Rozikával? Tudod hogyan kell? Megmutassam hogyan kell felhúzni a kotont?" XD

2020. nov. 30. 16:50
 10/12 anonim ***** válasza:
82%
Légy pozitív. Még mindig jobb, mintha egy fiúval kapott volna rajta. Képzeld akkor hogy megilletődött volna a mama. XD
2020. nov. 30. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!