Volt férjem kérhet betekintést az én általam nyitott babakötvényhez?
Figyelt kérdés
Egy éve nyitottam és ő folyton kérdezgeti, hogy mennyi pénz van már a kislányunk számláján és, hogy én mennyit szoktam befizetni rá. Nagyon idegesít, remélem nem kérheti, hogy tájékoztassák!2014. aug. 19. 10:01
1/7 anonim válasza:
Szia! Amikor nyitottad, akkor a gyerek nevére kellett nyitni, és ezek szerint Te vagy a számlához hozzárendelve, mint törvényes képviselő. Így más nem kaphat információt.
3/7 anonim válasza:
nem kaphat ilyen jellegű tájékoztatást.
mi köze hozzá egyébként is.
ne legyél ennyire tudatlan, már bocs, mert ezért tud sakkban tartani.
4/7 anonim válasza:
A bankban nem kaphat, de birosagi uton kérheti a betekintést jogot, mivel kiskoru vagyona es -valószínűleg kozos felugyeleti jog van
5/7 anonim válasza:
Nem lenne egyszerűbb megmondani és lezárni az egész témát, lehet ő is tenne hozzá. Úgysem férhetsz hozzá a pénzhez ő meg főleg nem akkor mi a fenének kell titkolózni.
6/7 anonim válasza:
Lehet, hogy csak tudni szeretné, hogy te mennyit fizetsz be, és ő is szeretne havi annyit hozzátenni.
Nem értem, hogy miért zavar ez.
7/7 anonim válasza:
Na persze. De ha a lányod elmúlik 18, és tanul tovább, az összeg(felgyűlt pénz) erejéig nem kell majd rokontartást fizetnie, mert van vagyona, amiből finanszírozza magát. Vigyázz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!