Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülő(k) eltartásáról mit...

Szülő(k) eltartásáról mit gondoltok?

Figyelt kérdés
24 vagyok én tartom el anyámat és az öcsémet (6 éves), de megterhelőnek érzem, de eszemágában sincs hagyni őket....viszont ma ideges voltam, ez miatt veszekedtünk kicsit anyámmal, mire azt mondtam neki, hogy többet nem adok nekik pénzt semmit és el is tettem a pénzemet. Viszont érzem a verbális fenyegetést a részéről és az öcsémnek mondogatta, hogy el költözik albérletbe (persze nincs rá pénze nem tudja meglépni) és öcsém ideges lett aztán sírt miatta, hogy ő nem akar el menni stb....Eléggé labilis vagyok így elég rosszul esett, de komolyan nem tervezem hagyni őket, továbbra is támogatom anyagilag, csak adott pillanatban ideges voltam és felgyülemlett bennem.
2020. nov. 27. 19:45
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Igen kiskorú voltam amikor el kezdtem dolgozni...Azért tisztázzunk már pár dolgot, az, hogy ki tettem a kérdést és ki kértem az emberek véleményét az nem azt jelenti, hogy nekik joguk van pejoratív válaszokat adni, kérlek titeket mellőzétek az ilyen jelzőket és személyeskedést stb stb...úgy gondolom máshogy is meg lehet fogalmazni a mondani valót...
2020. nov. 27. 22:05
 12/27 Savlekotő ***** válasza:
88%

Na pont ezt használja ki Anyád,minek kérdeztél. Tarts el a retyerutyát ne legyen életed családod,legyél a lábtörlője. Lol ő érted semmit nem tenne ha valami el érne téged itt borítékolom egy pohár vizet nem kapnál,de imádd továbbra is,de nem értem a kérdést,te is rinyálni jöttél ide nem megoldásért.

70F

2020. nov. 27. 22:08
 13/27 A kérdező kommentje:
Igazad van, nem meg oldásért jöttem...hol mondtam, hogy meg oldásért jöttem? Én véleményt kértem és azt is kúltúrált formában. Ha szerinted ez rinyálás, akkor egészségedre legyen az. Sokan fogalom zavarban szenvednek itt. Egyébként te tuti nem 70 vagy...ez miért jó neked? Bocsi az off témáért
2020. nov. 27. 22:12
 14/27 anonim ***** válasza:
65%
Oké kiírtad magadból, leszarod amit mondanak, szívj el egy cigit nyugodjál le és csináld tovább amit eddig. Nyilván mindannyiótoknak jó ez a felállás csak most perpill tele lett a tököd és jöttél kicsit ide veszekedni mert úgy érzed itt nincs fölötted hatalma az embereknek, nem úgy mint otthon.. Jó éjt!
2020. nov. 27. 22:14
 15/27 Savlekotő ***** válasza:
100%

Gyere vissza 30 évesen is hasonló kérdéssel hogy véleményezzük hogy elment az életed mert Anyád alkalmatlan a szerepére és rád nyomta már gyerekként a család fent tartást,ilyen területen dolgozom van sejtésem mi lehet még nálatok... És ezek ma a szavazó felnőttek. Uram gyere le.. Remélem csak troll vagy,valaki csak észlelte volna a környezetben hogy mekkora gáz van nálatok hogy az iskolát is ott hagyod mert anyád nem szeret dolgozni és te tartod el őt a tesód,apa sehol... Nekem is vannak fenntartásaim már.

70F

2020. nov. 27. 22:18
 16/27 A kérdező kommentje:

Nem meg oldásra, véleményre voltam kíváncsi...hányszor mondjam el?

Ezen a szitun amúgy is mit kéne meg oldani? Hagyjam őket éhen halni? Tudom milyen életképtelen anyám...öcsém hiányába meg beleis bolondulnék és mehetnék én jogi utra az öcsémért, esélyem nem lenne. Ő meg mindent meg ér nekem....De írtam azt is, hogy nem gond meg csinálom csak néha ki akadok és terhelőnek érzem....Komolyan itt jobban fel idegeltek, mint itthon teszi anyám! :D Egy ki b@aszott véleményt kértem...ha meg oldás kell azt magamtól fogom tenni és nem idegen emberek megoldását követni...tökre nem egyezik a gondolkodásunk, sem a nézetünk ez tisztán látszik....Én kértem a véleményeteket és ezt köszönöm is mindenkinek...de mit kell itt fen akadni? Chill...el mondtad szépen, kúlturáltan és mész tovább...ennyi...

2020. nov. 27. 22:19
 17/27 A kérdező kommentje:
17# nem troll kérdés...30 évesen se fogok panaszkodni nyugodj meg...az csak 6 év...sőt annyi sem, mert 2 hónap és 25 leszek, szóval inkább 5. Nem tervezek családot, gyereket...Ez nem okoz gondot, de amúgy igazad van és nem ellend szól, ha olyat írtam volna, bár nem gondolom.
2020. nov. 27. 22:21
 18/27 A kérdező kommentje:
Oké, köszi. hali :'D
2020. nov. 27. 22:32
 19/27 anonim ***** válasza:
89%

Te is hidd el, ennél szánalmasabb már nem is lehetnél! Ahelyett h egyik barinődnek nyafiznál kibaxok ide egy tök felesleges kérdés... Komolyan ennyire szánalmas és életképtelen embereket bakker anyáddal az élen... Viccnek is rosszak vagytok , szegény kisgyereket sajnálom.

Gyámügyeseknek megérne egy mesét

Jóccakát

2020. nov. 27. 22:40
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Ebben neked mi a jó?
2020. nov. 27. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!