Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Bűn, ha negyed tízkor kelek?

Bűn, ha negyed tízkor kelek?

Figyelt kérdés

Bűn ha nincs online órám akkor negyed tízkor kelek délelőtt. Megcsinálom így is a munkáimat, elpakolok, sepregetek, de a szüleim szerint így is lusta disznó vagyok.

Valószínűleg így van. Vagy nem?

2020. nov. 24. 12:19
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
95%

Ezt mondd azoknak az embereknek,akik 3 műszakban kénytelenek dolgozni.

Ha nagyon belemegyünk ebbe,akkor elvileg már este 8 kor aludni kellene,mert akkor van éjszaka,sötét.

Na,már most a világ felgyorsult,24 órában élünk.

Azt viszont,hogy mennyit alszunk,magunk dönthetjük el.

Annak meg kifejezetten semmi értelme,hogy fáradtan csinálunk dolgokat,ugyanis romlik a teljesítmény is.

2020. nov. 25. 08:46
 42/48 anonim ***** válasza:
12%
Látni, hogy a dög lusták felpontozzák egymást.
2020. nov. 25. 11:58
 43/48 anonim ***** válasza:
46%

#41: tudom, dolgoztam én is 3 műszakban. Az nem embernek való.

Csak ha már a megfelelő pihenésről beszélünk, erről se feledkezzünk meg...

2020. nov. 25. 12:03
 44/48 anonim ***** válasza:
96%

Én aludtam már mindenféle napszakban.

Teljesen mindegy volt,hogy kora este aludtam el,vagy késő hajnalban,a pihenés szempontjából a lényeg az volt,hogy legyen meg a 7-8 óra és körülöttem a csend.

Nyilván ha panelben laksz rosszabb nappal aludni,de én családi házban észre sem veszem,hogy nappal kint mászkálnak.

A legkárosabb dolog szerintem az,hogy ébresztőre kelünk,nem akkor,amikor a szervezetünk kipihente magát.

Mivel a legtöbben kénytelenek ehhez igazodni,nem értem,hogy egyesek hogy képesek még a SAJÁT CSALÁDTAGJAIKAT is bszogatni,hogy hétvégén addig és annyit aludjanak,amennyit akarnak.

Nyilván felnőttként nem várom el,hogy más főzzön rám.

Nálunk pl nem családi esemény az étkezés,mindenki akkor eszik,amikor neki jó.

Ha én főztem,akkor a szüleim is esznek belőle,van,hogy anyám főz,akkor én is eszek belőle,de senki nem követeli a másikon,hogy mi a kaja.

Ha éppen nincs főtt kaja,hideget eszünk.

A takarítás,és egyéb dolgok pedig megvárnak,bármikor el lehet végezni(kivéve ha panelben laksz,de ott is szoktak gondolom mások is takarítani kora este is mondjuk).

Elég nagy mókuskerék az élet,minek kell még otthon is ilyen generalizált szorongásban élni???

A család egy szeretetközösség,elvileg,nem pedig kiképzőtábor.

2020. nov. 25. 12:50
 45/48 anonim ***** válasza:
32%
#44 Márakinek szeretetközösség. Nálunk a család azt jelenti, hogy háborús övezet. Mindenki utál otthon lenni, mindenki fizikailag ver mindenkit (mint egy battle royal játék, csak a valóságban) és mindenki ott tesz keresztbe a másiknak, ahol tud. Már majdnem ott tartunk, hogy azt se sajnálná senki ha a másik elhunyna. Na az ilyen helyeken a lélegzésed is bűn, nem csak a korán kelés :) Ma például húgom agyrázkódásig ütötte anyám fejét, mert fel merte kelteni iskolához, szeretem a reggeleket <3
2020. nov. 25. 14:00
 46/48 anonim ***** válasza:
74%

Én meg vállakozó vagyok és ha nincs reggelre munka én is 9 körül kelek. Na és 🤷🏻‍♀️ Ha az jó, hogy este még bármit megcsinálok, adott esetben dolgozok, akkor az is legyen jó ha cserébe később kelek.

Figyelj, ha olyanok a szüleid, bármit is megcsinálhatsz és lusta disznó leszel..

2020. nov. 25. 14:10
 47/48 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon keserűnek és életuntnak kell lenni ahhoz, hogy ilyenen akadjon fenn az ember. Tudom, engem is erre tanítottak a nyugdíjas nagyszüleim, hogy hétvégén hatkor kelünk, meg du. kettőkor fürdünk, három után nem hangoskodunk, mert este van. (Rengeteget voltunk náluk gyerekként.) Emiatt én is ilyen “early bird” lettem. Mióta a párommal töltöm a karantént, azóta álltam rá én is a kb. 2-3 órával eltolódott napirendhez és elmondhatom, hogy semmiben nem ér hátrány.
2020. nov. 25. 21:41
 48/48 anonim ***** válasza:
100%
Onilne oktatás van, én is 10 körül kelek ha nincs reggel órám. Én speciel tudom magamról, hogy délután vagyo aktívabb, képes vagyok mindent is csak délután/este/hajnalban megcsinálni. És? Készen lesz, így is, úgy is, ráadásul időre. Akkor meg mit foglalkozzak vele, hogy mikor kelek fel? Akkor fogok felkellni, amikor magamtól felébredek. Az meg, hogy más mondja me,g hogy mikor kellene felkellnem teljesen nonszensz, az én szervezetem tudja mennyi alvás kell neki, és mikor, nem másé.
2020. nov. 30. 15:50
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!