Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Bűn, ha negyed tízkor kelek?

Bűn, ha negyed tízkor kelek?

Figyelt kérdés

Bűn ha nincs online órám akkor negyed tízkor kelek délelőtt. Megcsinálom így is a munkáimat, elpakolok, sepregetek, de a szüleim szerint így is lusta disznó vagyok.

Valószínűleg így van. Vagy nem?

2020. nov. 24. 12:19
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
20%

Egy átlag ember a napi 8 órás alvással is átalussza az élete egyharmadát.

Ha pl. 90 évig él(ne), akkor 30 évet alszik át.

Aki viszont több mint a felét átalussza, annak nem marad ideje élni.

2020. nov. 24. 17:44
 32/48 anonim ***** válasza:
97%
Én most hogy nincs egy órám se, délután 2 fele kelek. Este 6-ra járok dolgozni, reggel 6-kor végzek, ahogy hazaérek már alszok is el kaja után.
2020. nov. 24. 17:46
 33/48 anonim ***** válasza:
97%

Hajaj, nálunk anyukám fél kilenckor kérdezte (otthon voltam, szabadságon), hogy ma nem kelsz fel?

Ő itt volt, reggel 4kor arra ébredtem, hogy kávét főz. Nem volt aznap semmi időre elvégzendő dolog...

2020. nov. 24. 18:21
 34/48 anonim válasza:
96%
Nálam van az ugy is hogy délben kelek
2020. nov. 24. 19:19
 35/48 anonim ***** válasza:
96%
Az en szuleim ugyanilyenek, anyam szerint nincs jogom 10-ig aludni csak azert mert online suli van. Es igen pontosan igy mondta, hogy nincs hozza jogom, mikor nekunk semmi videochat nincs, csak kuldik a hazit aztan amikor akarjuk visszakuldjuk a feladatokat.
2020. nov. 24. 20:46
 36/48 anonim ***** válasza:
97%

Nekem anyámék mindig ilyenek voltak.

Megalázóan, lekezelően viselkedtek, hogy "felkelt a nagyságos úr" miközben ők "elmosogattak, megetették az állatokat" meg megcsináltak pár mindennapos dolgot.

Hozzá tenném azt sosem nézték, hogy mellette egyetemistaként akr hajnalig tanulok, beadandókat, terveket készítek.

Kedvencem amikor jött a "majd ha felnőtt leszel" szöveg.

Aztán felnőttem, és pont ugyanúgy későn kelő vagyok, általában 9-re érek be dolgozni és inkább vagyok tovább, csak ne kelljen korán kelni. És pont ugyanúgy elvégzem a feladatokat így is, csak senki nem cseszeget mint gyerekként.

2020. nov. 24. 21:08
 37/48 anonim ***** válasza:
96%

Kedvencem mikor hétvégente két opció volt:

Korán keltem, megkaptam, hogy miért kapcsolom be a TV-t meg ők még pihennének, hát egész héten korán kelnek legyek már feléjük tisztelettel.

Későn keltem, ők korán, ment a csörömpölés, pofázás hangosan. Aztán ha felkeltem megkaptam, hogy "csak nem felkeltél" mintha bűn lenne hétvégén tovább aludni. Hozzá tenném, hogy utána meg jött a szokásos "délután ledőlünk 1-2 órára addig csendben legyetek kérés...

2020. nov. 24. 21:17
 38/48 anonim ***** válasza:
94%
Kedves 31-es! Én van néha hogy naponta 12 ÓRÁT alszok, annyira le vagyok terhelve. És te dumálsz hogy ne aludj többet mint 8 óra mert átalszod az életed? Tudod mit, probálj ki egy 16 órás orvosi műszakot, meglássuk kinek miből lesz elég.
2020. nov. 24. 22:55
 39/48 anonim ***** válasza:
100%

"Egy átlag ember a napi 8 órás alvással is átalussza az élete egyharmadát.

Ha pl. 90 évig él(ne), akkor 30 évet alszik át.

Aki viszont több mint a felét átalussza, annak nem marad ideje élni."

Aki meg nem alszik napi 8 órát rendszeresen,az valószínűleg nem fog 90 évig élni.

Az alvás ugyanolyan fontos,mint az egészséges táplálkozás,és a testmozgás.

Attól,hogy nincs minden hétvégén kitakarítva nem lesz nagy bajod,attól hamarabb,hogy nem alszod ki magad rendszeresen.

2020. nov. 25. 04:39
 40/48 anonim ***** válasza:
35%
#39: de ehhez az is hozzátartozik hogy nem nappal kell aludni, hanem éjszaka.
2020. nov. 25. 07:26
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!