Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek a mérgező...

Mi a véleményetek a mérgező szülőkről?

Figyelt kérdés
2020. nov. 24. 11:40
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
51%
Ma divat minden szülőt annak hívni, aki elvár alap dolgokat a gyerektől és nem ugrik csettintésre.
2020. nov. 24. 11:48
 2/23 anonim ***** válasza:
87%

Ha gyakorlott pszichológus mondja ki ezt valakiről, akkor: sajnálom, hogy vannak ilyenek.

Egyébként előzővel értek egyet: divattá vált a "mérgező szülő" fogalom ugyanúgy, mint a "narcisztikus", ami jól használható bármikor, ha valaki a másikkal nem ért egyet.

2020. nov. 24. 12:00
 3/23 anonim ***** válasza:
83%
Számomra ez a szó elvesztette a jelentőségét mióta kb arra a szülőre is ezt mondják aki rá mer szólni a gyerekére
2020. nov. 24. 12:02
 4/23 anonim ***** válasza:
74%
* és nem hagy rá mindent
2020. nov. 24. 12:02
 5/23 anonim ***** válasza:
74%
Nekem épp azért mérgező a családom, mert mindig mindent rámhagytak. Egyik sem jó, ha bele van mászva a gyerek életébe teljesen irányítva azt, de az sem ha le van szarva minden amit csinál. Mindkettő lehet mérgező.
2020. nov. 24. 12:11
 6/23 anonim ***** válasza:
83%
Ha tényleg mérgezőek, akkor sajnálom az illetőt. De valóban, manapság már az is megkapja ezt a jelzőt, aki rá mer szólni a gyerekére, hogy halkítsa le a zenét... Ezzel pont azokat sértik, akiknek ténylegesen problémás szülei vannak.
2020. nov. 24. 12:12
 7/23 anonim ***** válasza:
34%
Semmi. A mérgező gyerekről annál több.
2020. nov. 24. 12:13
 8/23 anonim ***** válasza:
52%
Na azért a mérgező gyerek tanulta azt a viselkedést. :P
2020. nov. 24. 12:16
 9/23 anonim ***** válasza:
79%
Olvastam én már olyat, hogy a különélő apa volt a mérgező szülő azért, mert karácsonyra nem akarta/tudta megvenni a 13 éves gyereknek az új iPhone-t ezért ki lett nevezve annak és a gyerek közölte: "akkor karácsonykor egyáltalán nem megy hozzá"
2020. nov. 24. 12:21
 10/23 anonim ***** válasza:
31%

Nálunk is ez volt. Engem zavart, huszon éves koromig magához kötött. Egyszerüen nem volt magánéletem. Volt,hogy hazavittem a párom és egyszerüen nem hagyott magunkra. Nagyn nehéz ilyen szülővel. 20éves korom óta gyüjtöttem, amint tudtam elköltöztem. Azóta normalizálódott a kapcsolatunk, havi 2x beszélünk így mindenkinek jobb.

Nagyin nehéz lehet,de anyám felelőtlenül dohanyzott és még alkoholt is ivott terhesség alatt, a gyerekkorom sem volt sokkal szebb. Hiába próbált azeretettel nevelni, nem sikerült valami jól. Még a mai napig kűzdök a tőle hozott hülyeségekkel...

2020. nov. 24. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!