Miért ilyen az élet?

Figyelt kérdés

Anyám 46 éves, apám 52.

Én 16 éves vagyok

Anyám úgy gondolkodik,hogy a házimunkában nem segíteni kell hanem kivenni a részünket.

Ráadásul kitalálta azt a módszert is,hogy ha nem csinálok meg pár dolgot amire megkér,akkor nem mehetek el a haverokkal.

Kérdeztem a haverokkat,hogy a ti szüleitem is ilyen trék,hogy egyből tiltás van ha nem ugranak azonnal csinálni a házimunkát..

Miért kell tiltani

Tök unom már,hogy minden nap korán kell kelni 5kor,egész nap a hülye suli,sok házi,sok tanulás, utálom az egészet, depressziós vagyok,csömöröm van már az egésztől, hazaérek tanulás,leckeírás közben csináljam meg a házimunkát egyszerűen semmi kikapcsolódásom sincs .

Anyám erre meg csak azt tudja mondani,hogy neki se egyszerű minden nap 5kor kelni,megfelelni a munkahelyen szaros minimálbérből, megélni,hazajönni főzni,mosni takarítani,gyereket nevelni és közben a férjével is lenni. Mert sajnos ilyen az élet.

Nem akarok begyöpösödött lenni mint a szüleim akik nem tudják mi az a kikapcsolás mi a szórakozás mert folyton csak a házimunka

2020. nov. 22. 09:26
1 2 3 4 5
 31/50 Savlekotő ***** válasza:
10%

Mindkét fél,de nem a gyerek,ő max besegít ,de ma a kisgyerekek is egymást nevelik fel,mert a műkarom én idő,fontosabb a nőknek a családnál.

Fontosabb a szaros mozaik játszma anyának apának ,mi időnkben tudtak kinek mi a dolga,mi a szerepük, mi a fontossági sorrend,kin van a nadrág,mára ezt letépték és kifordult a sarkából az erdő..

2020. nov. 22. 10:45
 32/50 Savlekotő ***** válasza:
28%

Nem csak anya dolga ezt pofázom mindenhol apuka is vegye ki a részét,akkor nincs meghalás mártírkodás,de apuka kezéből mindent kivesznek és kirúgják a képletből akkor ne sírjanak..

70F

2020. nov. 22. 10:47
 33/50 anonim ***** válasza:
86%
Savlekötő! Vedd már be a gyógyszered, mert a gyomorsav epéssé tett és alaposan eltorzította a világlátásod.
2020. nov. 22. 10:47
 34/50 anonim ***** válasza:
84%

Jogsid autóra nem lehet 16 évesen. KAMU!

Mi van, ennyire nem tetszettek a válaszok?

2020. nov. 22. 10:48
 35/50 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom azt hitte megvédjük és elhordjuk a szüleit minden szarnak.
2020. nov. 22. 10:49
 36/50 anonim ***** válasza:
83%

32-es, ha nem tűnt volna fel, itt anya-apa is kiveszi a részét, egyedül a kis szros 16 éves mártírkodik, mert ki kell takarítania a SAJÁT szobáját, teregetni, levinni a szemetet meg kutyát sétáltatni, amit lehet, nem ő akart, csak éppen cserébe egy dekát nem kell segítenie a közös helyiségekben, sőt főzni sem pl.

Nehogy már ennyit ne lehessen elvárni egy 16 évestől! Nem kisgyerekről beszélünk.

2020. nov. 22. 10:50
 37/50 anonim ***** válasza:
16%
31# nekem is van gél lakkom, kn havi 1 órát vesz el az időmből a megcsinaltatasa.. nem is tudtam hogy ettol mekkora lusta sz.r vagyok..idiota
2020. nov. 22. 10:50
 38/50 anonim ***** válasza:
62%
35-ös vagyok. Sőt nekem műkörmöm van, most vagyok kész félig a lakás takarításával, most következik a konyha és a fürdő, és mosni is fogok. Kutyám nekem is van, sőt meg is sétáltattam. Nem szakadtam bele, sőt meg se kottyant eddig ez a "munka". Körmöshöz 4 hetente járok, és max. 1,5 óra míg elkészül a körmöm. Ez a köröm a Domestostól kezdve a hideg zsíroldón át mindennel találkozik, még sincs semmi baja.
2020. nov. 22. 10:53
 39/50 A kérdező kommentje:

Itt az anyja

Leugrott a ház elé mert jött valami haverja,de szóltam neki,hogy vasárnap lassan ebédidőben már ne jönnön senki.

A fiam lassan 18 éves,lefaragott két évet magából, mert gondolom tudta ha 16 ír akkor az még nem ciki

Én itt befejeztem

2020. nov. 22. 10:55
 40/50 A kérdező kommentje:
Közben bejöttem a szobába mert kellett valami és akkor láttam meg a laptopon
2020. nov. 22. 10:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!