Miért ilyen az élet?

Figyelt kérdés

Anyám 46 éves, apám 52.

Én 16 éves vagyok

Anyám úgy gondolkodik,hogy a házimunkában nem segíteni kell hanem kivenni a részünket.

Ráadásul kitalálta azt a módszert is,hogy ha nem csinálok meg pár dolgot amire megkér,akkor nem mehetek el a haverokkal.

Kérdeztem a haverokkat,hogy a ti szüleitem is ilyen trék,hogy egyből tiltás van ha nem ugranak azonnal csinálni a házimunkát..

Miért kell tiltani

Tök unom már,hogy minden nap korán kell kelni 5kor,egész nap a hülye suli,sok házi,sok tanulás, utálom az egészet, depressziós vagyok,csömöröm van már az egésztől, hazaérek tanulás,leckeírás közben csináljam meg a házimunkát egyszerűen semmi kikapcsolódásom sincs .

Anyám erre meg csak azt tudja mondani,hogy neki se egyszerű minden nap 5kor kelni,megfelelni a munkahelyen szaros minimálbérből, megélni,hazajönni főzni,mosni takarítani,gyereket nevelni és közben a férjével is lenni. Mert sajnos ilyen az élet.

Nem akarok begyöpösödött lenni mint a szüleim akik nem tudják mi az a kikapcsolás mi a szórakozás mert folyton csak a házimunka

2020. nov. 22. 09:26
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
92%
Szerinted anyádék szórakozásból élnek így?
2020. nov. 22. 09:37
 2/50 anonim ***** válasza:
94%

Ha segítenél otthon, lenne idejük kikapcsolódni.

Saját szobádat rendben tartod? Mosogatás megy? Porszívózás? Felmosás?

2020. nov. 22. 09:38
 3/50 A kérdező kommentje:
Szoktam néha
2020. nov. 22. 09:39
 4/50 anonim ***** válasza:
94%
Ha 16 évesen ennyitől depressziós vagy, sokat fogsz még szenvedni az életben. Igazán főnyeremény gyerek lehetsz a "szoktam néha" felfogással. Legalább akkor a te szobádat tartsd rendben.
2020. nov. 22. 09:41
 5/50 A kérdező kommentje:

Mosogatás apához tartozik mint mondtam fel van osztva a házimunka

Apáé a konyha, fürdőhelység.

Anyáé a nappali háloszabájuk, főzés,bedobni a szennyest

Nekem kéne teregetni,napi 2x kutyát sétálni,levinni a szemetest,néha boltba leugrani ha elfelejtettek valami megvenni meg a szobám

2020. nov. 22. 09:42
 6/50 anonim ***** válasza:
98%

Ez nem olyan sok meló, amit leírtál. Ők sem élvezik, de nekik is dolgozni kell, ezerszer többet, mint neked és hozzájön a felelősség, hogy legyen miből élni, enni.

Mivel nincs pénzetek - gondolom -, ezért jelenleg ez a választék. Rengetegen élnek így, sőt ezerszer rosszabbul.

2020. nov. 22. 09:45
 7/50 anonim ***** válasza:
97%
Ez egyáltalán nem sok meló, igazán megteheted, sőt még a szobád takarítása is belefér. A szüleid szerinted mennyit melóznak hogy eltartsanak téged, plusz még étel is kerüljön az asztalra?
2020. nov. 22. 09:47
 8/50 A kérdező kommentje:

Nincs pénzünk ne röhögtess apám építészmérnok nettó 450 ezer keressettel,anyám raktáros 140 nettó minimálbérért dolgoznik nem Pesten élünk

Veszprémben szóval kuvra van pénz

2020. nov. 22. 09:48
 9/50 A kérdező kommentje:
Ezt se értem,jobban keresnek mint az átlag ember mégse használják ki
2020. nov. 22. 09:49
 10/50 anonim ***** válasza:
94%
Hányan éltek ennyiből? Azt hiszed, hogy ez olyan eszméletlen nagy pénz? :D
2020. nov. 22. 09:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!