Miért ilyen az élet?

Figyelt kérdés

Anyám 46 éves, apám 52.

Én 16 éves vagyok

Anyám úgy gondolkodik,hogy a házimunkában nem segíteni kell hanem kivenni a részünket.

Ráadásul kitalálta azt a módszert is,hogy ha nem csinálok meg pár dolgot amire megkér,akkor nem mehetek el a haverokkal.

Kérdeztem a haverokkat,hogy a ti szüleitem is ilyen trék,hogy egyből tiltás van ha nem ugranak azonnal csinálni a házimunkát..

Miért kell tiltani

Tök unom már,hogy minden nap korán kell kelni 5kor,egész nap a hülye suli,sok házi,sok tanulás, utálom az egészet, depressziós vagyok,csömöröm van már az egésztől, hazaérek tanulás,leckeírás közben csináljam meg a házimunkát egyszerűen semmi kikapcsolódásom sincs .

Anyám erre meg csak azt tudja mondani,hogy neki se egyszerű minden nap 5kor kelni,megfelelni a munkahelyen szaros minimálbérből, megélni,hazajönni főzni,mosni takarítani,gyereket nevelni és közben a férjével is lenni. Mert sajnos ilyen az élet.

Nem akarok begyöpösödött lenni mint a szüleim akik nem tudják mi az a kikapcsolás mi a szórakozás mert folyton csak a házimunka

2020. nov. 22. 09:26
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:

3an szerintem nagyon is jó a fizu

Jó fizetik a hitelt a házra,de az csak 50 ezer havonta egy albérlet 2x ennyi

Van életbiztosításuk nyugdíj lekötés vagy mi

2020. nov. 22. 09:53
 12/50 A kérdező kommentje:
600 ezer Ft nem pénz ?
2020. nov. 22. 09:53
 13/50 anonim ***** válasza:
53%
A gyárban lévő csoportvezetőm visz haza 450et, 8 általánossal... Én meg ~250-et betanított munkásként, nem messze tőletek, Székesfehérváron. Mi is rosszul keresünk a mai árakhoz képest, de szüleid is, pláne apud ilyen végzettséggel.
2020. nov. 22. 09:54
 14/50 kovpet ***** válasza:
97%

Írod, hogy nem használják ki, hogy jobban keresnek az átlagnál. Pontosan mire gondolsz, mit kellene tenniük? Felfogadni valakit, hogy sétáltassa helyetted a kutyát vagy teregessen?

Figyelj, ha majd egyedül laksz (mint pl én most), akkor nem csak 1-2 dolgot kell csinálnod, hanem mindent egyedül. Nem vészes az sem.

2020. nov. 22. 09:56
 15/50 anonim ***** válasza:
98%
Tiltanak a szórakozástól? Vagy mi a gond? Ha megcsinálod a házimunkádat, gondolom utána mehetsz haverozni. Szerintem csak következetesen nevelnek és nem hajlandók utánad mindent megcsinálni.
 16/50 anonim ***** válasza:
98%

"Nekem kéne teregetni,napi 2x kutyát sétálni,levinni a szemetest,néha boltba leugrani ha elfelejtettek valami megvenni meg a szobám."

Szobád szombat reggel 1 óra rendberakni.

Hétköznap szemetes levitele 5 perc, teregetéssel együtt negyed óra. Kutyasétáltatás közben találkozhatsz a haverokkal. Ki akarta a kutyát?

17/50 A kérdező kommentje:
Anyám a kutya őrült
2020. nov. 22. 10:04
 18/50 A kérdező kommentje:
Szívevágya egy kutya de közben az én feladatom levinni
2020. nov. 22. 10:04
 19/50 anonim ***** válasza:
84%
Cseréld el a kutyasétáltatást egy másik házimunkára.
2020. nov. 22. 10:12
 20/50 Savlekotő ***** válasza:
8%

Mint kell a kis baba de utána nagy tesó intézi.. A kutyát intézze aki,a házimunka meg nem a gyerek dolga a háztartást vinni de a mai nők már szinte fakanalt se fognak meg mert akkor már leesik az alapozójuk.. Apuka vegye ki részét akkor nem a 16 éves vinné a háztartást.. Besegít és a mindent más csinál k vára nem ugyan az. És érdekes máshol munka háztartásba nem hal bele egy anya csak a mai divat nők akiket már agyilag kimosott a média. :(

70F

2020. nov. 22. 10:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!