Férfiak mi kellett ahhoz hogy önállóan "elszakadjatok" a szülőktől?
Igen sajnos.Tudom én hoztam fel a témát.Mert annyira beteg. Ráadásul ez a nő aki(k)el nem beszélek 5 éve apám testvére szült még később 40éves koraelőtt ami még rendben is lenne. Csak verik a kisfiút ahol érik bárhol bármikor.A nővére a 30 meg a kisfiú első ágon unokatesóim de már biztos nem találkozunk. Egyébként másokat se engedett a közelükbe nagynéném..Magához láncolja őket erőszakkal stb pénzelvétel lelki zaklatás. Én ezt se nézni nem akarom sem a része lenni.Azóta sokkal jobb egyébként amióta őket nem láttam. Segíteni nem tudtam. Többször próbáltam 5 éve mikor 25volt a csaj. Mindenre azt mondta anyu nem engedi. Megvolt hogy a kertbe meddig mehetett ki. 25 évesen csak az anyjával mehetett cipőt venni.
Demár tényleg nem kanyarodok ennyire el. Ez a legbizarabb példa. A mostani ehhez képest semmi ott csak néha jön pár megmondó mondat meg kíváncsiskodás. Amit hogy zárjon ki az alany?
Jujjujjujjujj! Az A Gypsy Rose történet nagyon kemény: [link]
A csaj 10 évet kapott, ami kicsit sok, a pasija 25-öt, ami - tekintve, hogy ő nem volt fizikailag veszélyben - kb. O.K., de tekintve ezt a Dee Dee Blanchard nevű mocskot - szintén kicsit sok.
Szóval van olyan helyzet, amikor a "szülő" hangsorral jelölt féreg halált érdemel, mert vámpírként szívja egy ember életét. Egy ilyen helyzetből az abuzált személy kétféleképpen szabadulhat:
1. a zaklató halála/valamely intézménybe kerülése (ágyhoz kötött beteg, börtön),
2. egy acélkezű és kissé kőszívű személy segítségével, aki segít megszakítani a kapcsolatot.
(Nem a kérdésben érintett férfi, hanem a nő) "Az említett rokonomon nem is lehet segíteni ..." Amíg nincs "betegségtudata", addig valóban. Te nem vagy köteles feláldozni magadat érte, de azért néhány dolgot megpróbálhatnál:
1. Amikor találkoztok, közvetetten próbálhatod felnyitni a szemét.
Nem úgy, hogy "Sz@r neked anyádnál? stb.", hanem hogy
Te: Ezt meg azt csináltam?
Ő: De klassz, és hogyan?
Te: Elmentem erre-arra, ezzel-azzal.
Ő: Nekem nem szabad.
Te: Miért?
Ő: Mert anyámnak szüksége van rám.
Te: Miért? Nem tud takarítani stb.
2. Az irodalom tele van abúzussal, vannak kimondottan erről szóló könyvek. Érdemes lenne ajándékba adnod neki párat. Hátha elgondolkodik. AZ anyja egy daganat, csak sajnos a humanoid daganatokkal valamiért nem szabad azt tenni, mint a valódiakkal.
Illetve esetleg te kérhetnél tanácsot mentálhigiénés szakembertől, hogy 1. mit érdemes tenned egy ilyen helyzetben őérte, 2. mit érdemes magadért tenned, hogy ne zavarjon téged.
Én az eredeti kérdésre válaszolnék. Mindegy hogy férfi vagy nő az illető. Ha az ismerős bűntudatot érez rá kell ébreszteni higy ez az egy élete van, nem "áldozhatja" fel magát. A szeretetet nem úgy kell kifelyezni hogy egymás se.ben vagyunk. A tettek számítanak. Rá kell ébredni higy ha a szüleitől nem kap érzelmi támogatást, ha csak ő tesz valamit az egyoldalú. Lehet hogy vágyik a szülei szeretetére de ezt abban a formában ahigy ő akarja soha sem fogja megkapni.
Sajnos a szülők úgyse fognak tudni megváltozni. Ahogy írta valaki előttem amikor azt mondják hogy most azonnal kell ezt azt csinálni akkor ő megmondja hogy nem ér rá, később megcsinálja (segítségre gondolok). Mondjuk nem tudni mennyi idősek a szülők, 55 vagy 70, nem mindegy. A beszélgetést /találkozást annyi időre kell redukálni amennyit az ismerősöd még elvisel. Ha havi egy akkor annyi. Ha nem érzi jól magát nem kellene erőltetni ezeket a beszélgetéseket. De ez csak úgy megy ha rádöbben hogy a szüleivel van a gond nem vele.
Ezt úgy írtam hogy nem ismerem őket, tehát lehet hogy valamiben tévedek.
Én nekem pénzügyi akadályaim voltak.
Összeszedtem a pénzt és vettem lakást. Urána költöztem.
Egy nőnek nyilván könnyebb a párjához menni,de nekem nem volt szerencsém eddig a nőkkel.
Nem találkozunk az unokatesómmal az említett rokonnal. Így segíteni se tudok. Nekem is ártani próbált a csaj anno..egy apróságra azt mondtam hogy nem az én dolgom megoldani és mivel nem vagyok szolgalélek hazudozva kibeszélt..
Van hogy valakinek azért nincs szerencséje a nőkkel mert tényleg qrvkt fog ki.. De sokan rendes nőt fognak, mégsem cseléd és engedi kifizetni azt a cappuccinot emiatt már lehúzós tyúknak van elkönyvelve majd elhagyva. Utána jön Brünhilda akinek 2-3 munkahelye van főz mos takarít. Erre mondják a pasik h igazi feleség de elválnak..mert nincs meg a testi vonzalom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!