Mire gondoltatok volna a helyemben? Nagyon beégtem apam
előtt?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok. Most va a szulinapom, apammal idén vettem fel a kapcsolatot, előtte nem foglalkozott velem se gyerektartast se semmi törődést nem kaptam. Apum jól menő vállalkozó, ezt szereti is fitoktatni elottem. Megkerdezte h mire van szükségem, minek örülnék szulinapomra es elkuldi csomagban majd nekem erre en irtam neki h egy szép új csizma jól jonne vagy egy kabát. Erre ő vissza irta h ő nem ilyen nagy dologra gondolt, hanem vmi kis apróságra csak csoki vagy hasonlo. Szerintetek nagyon beegtem???
Ne pitizz a sz@rember apádnak. Ne keresd többé, mindig meg fog bántani. Ott rhadjon meg, ahol van.
2020. nov. 15. 20:20
12/37 anonim válasza:
Egy bunkó féreg az apád,kész.
Vágj neki vissza és engedd el!
2020. nov. 15. 20:26
13/37 anonim válasza:
Úgy gondolja, csokira szükséged van? Jó nagy paraszt.
2020. nov. 15. 20:29
14/37 anonim válasza:
Sajnálom, hogy így alakult, de ha jól sejtem, te kerested meg őt, nem ő téged. Valószínűsíthető, hogy neked jobban hiányzott ő, vagy legalábbis egy apa az életéből, mint amennyire te hianyoztal neki. Ha van nevelőapád, és jó a viszonyotok, inkább ővele foglalkozz. Sajnos van, aki az évek során sem változik és nem érdemli meg a szeretetedet, az idődet.
Ez téged nem minősít, te tőle független személy vagy, a saját sorsod te alakítod.
2020. nov. 15. 20:29
15/37 anonim válasza:
Ettől ne érezd sz@rul magad!
A kérdés feléig azt hittem kocsit kértél...
Én nem is keresném többet.
Gáz ez a csoki téma...
Méghogy jól élnek...
2020. nov. 15. 20:45
16/37 anonim válasza:
Elég tahó, már ne haragudj, megkérdezi, hogy mire van szükséged, erre benyögi, hogy ő csokira vagy valami apróságra gondolt. Akkor minek kérdezi meg?
2020. nov. 15. 21:10
17/37 anonim válasza:
Egyáltalán nem viselkedtél gázul, inkább ő a szarrágó, hogy megkérdezi van-e szükséged valamire aztán meg úgy állítja be, mintha te direkt le akarnád őt húzni. Neki kéne szégyellnie magát, és nem neked.
(25L)
2020. nov. 15. 21:14
18/37 anonim válasza:
Hát.. Én ezek után vissza írnám hogy drága "apa" küldjek egy huszast vagy fut meg kenyérre? Mekkora paraszt basszus 🤦♀️
2020. nov. 15. 21:24
19/37 anonim válasza:
Neked nincs semmi szégyelni valód, ő kérdezte hogy mire lenne szükséged, te válaszoltál, és nem is kértél sokat, ő meg benyögi hogy csak egy csokira gondolt? Egy sznob tahó apád van, aki a saját gyerekével sem foglalkozott 25 évig. Szerintem hanyagold, mert többet ér az időd minthogy rá pazarold. Majd ő eléldegél a pénzével, a házával, meg a drága autójával, remélem az aranyásó nője majd jól kisemmizi. Jobban jársz ha olyanokra fordítod az időt akik érdemesek is rá.
2020. nov. 15. 21:50
20/37 Skorpió87 válasza:
Apám még a csokit is naponta kockánként adta oda, hogy tovább tartson. Vannak ilyen apák. Nem, Ő is egy beosztó ember, sajnálja rá a pénzt... Persze, aki nem ebben nőtt fel, fogalma sincs róla, milyen életek vannak. Nem hiába, nem gondoskodott Rólad, már ebben is megmutatkozik a hozzáállása. Na, meg nem kell a csoki, talán valami komolyabbra van szükséged, nem gyerek vagy...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!