Gondoltatok már arra h hogy milyen lesz gyermeked élete ha ti meghaltok?
Figyelt kérdés
2018. nov. 7. 04:03
1/18 anonim válasza:
Igen. Talán azért merült ez fel, mert a meglátásod szerint míg élsz, addig jó a helyzet, utána már más lesz.Nálunk így van.Mert a párja nem én vagyok, és nem az én értékrendem szerint éli a mindennapokat. Sajnos.Mert így elveszőnek látom a sokéves nevelésem eredményét.
2/18 anonim válasza:
Olyan mint az enyém.Ugyan úgy fog fájni neki ahogy nekem fáj, hogy meghalt az anyukám.
5/18 anonim válasza:
Persze. De biztosan boldogulni fog. Mindent megtettem hogy magabiztos, önálló ember legyen belőle.
6/18 Metionin válasza:
Nem akarok gyereket, úgyhogy nem. Azon viszont gondolkodtam már, hogy milyen lesz az élet mondjuk 100 év múlva, amikor én már értelemszerűen halott leszek.
7/18 anonim válasza:
Mert a párja nem én vagyok.. Lol elég beteg azért az aki a gyereke párja akar lenni. Exe anyos az ágyba is befeküdt te is ilyen lehetsz,és a gyerek nem gyuzma h azzá formáljuk amivé nekünk tetszik ő meg egy disz az életében.. De beteg nők vannak..
8/18 anonim válasza:
Azért szeretem a gyakorit, mert élvezetes olvasni azt, hogy egy adott szöveget ki, hogyan értelmez és forgat ki a saját lelkivilága szerint.
9/18 anonim válasza:
Mit lehet azon kiforgatni hogy nem te vagy a gyereked párja?
10/18 anonim válasza:
Ez egy közlés volt, annak demonstrálására, hogy azért más, mert nem én vagyok. A mondat értelmezése mindenki saját neveltetése és lelkivilága szerint történik, ki mit ért bele..Ezért is vagyunk különbözőek többek között.De ezt miért is kell elmondani? Ez evidens, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!