Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gondoltatok már úgy a sógoroto...

Gondoltatok már úgy a sógorotokra?

Figyelt kérdés
Például, hogy milyen kár, hogy nem inkább vele hozott össze a sors? Vagy, ha nem a sógorotok lenne, akkor könnyen az ágyába feküdnétek?
2017. jún. 18. 20:38
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
95%
Nem, nem rémlik.
2017. jún. 18. 20:44
 2/37 anonim ***** válasza:
98%
Én soha. Te igen?
2017. jún. 18. 20:47
 3/37 anonim ***** válasza:
94%
Tehát rákattantál a testvéred férjére, vagy a férjed testvérére? Én még soha.
2017. jún. 18. 20:48
 4/37 anonim ***** válasza:
56%
Mi hármasban szoktuk nyomni a biszex bulikat. Mármint a feleségem, a sógorom és én. Néha az anyós is beszáll, de azt nem szeretem, mert akkor többet kell melóznom. Vele inkább különórákat tartok.
2017. jún. 18. 20:51
 5/37 anonim ***** válasza:
59%
XD Jó volt négyes.
2017. jún. 18. 20:57
 6/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat. Sajna én igen :(

Tudom, hogy undorító ember vagyok. De senki iránt nem éreztem még hasonló vonzalmat. Sosem fogok kezdeményezni semmit, viszont évek óta nem enyhül amit érzek. Ha mégis enyhül néha, akkor megint történik valami, amitől fel erősödik.

Párom testvére egyébként. :(

2017. jún. 18. 21:01
 7/37 anonim ***** válasza:
98%
Isten őrizzen! Egyik sógor sem jön be.. Nincs semmi bajom velük, bírom őket, de egyik sem vonz!
2017. jún. 18. 21:08
 8/37 anonim ***** válasza:
98%

Hány éve tart ez az érzelem?

Én anno a legjobb barátnőm pasijába voltam belezúgva, bár ott a pasi is belém és ő kezdeményezett is mindent én nagyon nehezen, de sikerült is lekoptatnom. Nekem ez a tiltott érzés 2 évig tartott, végül sikerült megszabadulnom tőle. :)

Próbálj meg más pasikkal ismerkedni szerintem, minden erőddel azon kellene lenni, hogy elfelejtsd.

Illetve azt gondold végig, mi van meg abban a pasiban, ami a párodból hiányzik? Miben különböznek?

2017. jún. 18. 21:09
 9/37 A kérdező kommentje:

3 éve nagyjából :/

Becsületre méltó, hogy tudtál nemet mondani.

Nem tudom még fogalmazni pontosan, hogy miben jobb. Ami nincs meg a páromba, az meg van benne, de ez igaz fordítva is.

Ez a vonzalom szerintem nagyban a külsőségeknek szól. Pontosan olyan, amilyennek képzelem a tökéletes férfi külsőt.

Persze sok belső tulajdonsága is tetszik, de ha nem rendelkezne ilyen külsővel akkor lehet nem jutott volna eszembe soha. Volt, hogy abba is bele remegett a lábam, hogy rám nézett. Sajnálom, mert nem ezt érdemli a párom, rohadtul nem. Arra is gondoltam már, hogy lehet azért van ez, mert annyira tiltott, hogy ennél tiltottabb nem is lehetne.

2017. jún. 18. 21:17
 10/37 anonim ***** válasza:
79%
Ne haragudj de te nem szereted a párod. Ha szeretnéd nem akarnál ráhajtani másra főleg nem a külseje miatt. Ha szeretek valakit maximum megnézem aki helyesebb de akkor is a páromat szeretem és nem rajongok másért. Szerintem probléma is lehet a kapcsolatotokkal. Nem fog ez sokáig tartani
2017. jún. 18. 21:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!