Gondoltatok már úgy a sógorotokra?
Köszönöm a normális válaszokat. Sajna én igen :(
Tudom, hogy undorító ember vagyok. De senki iránt nem éreztem még hasonló vonzalmat. Sosem fogok kezdeményezni semmit, viszont évek óta nem enyhül amit érzek. Ha mégis enyhül néha, akkor megint történik valami, amitől fel erősödik.
Párom testvére egyébként. :(
Hány éve tart ez az érzelem?
Én anno a legjobb barátnőm pasijába voltam belezúgva, bár ott a pasi is belém és ő kezdeményezett is mindent én nagyon nehezen, de sikerült is lekoptatnom. Nekem ez a tiltott érzés 2 évig tartott, végül sikerült megszabadulnom tőle. :)
Próbálj meg más pasikkal ismerkedni szerintem, minden erőddel azon kellene lenni, hogy elfelejtsd.
Illetve azt gondold végig, mi van meg abban a pasiban, ami a párodból hiányzik? Miben különböznek?
3 éve nagyjából :/
Becsületre méltó, hogy tudtál nemet mondani.
Nem tudom még fogalmazni pontosan, hogy miben jobb. Ami nincs meg a páromba, az meg van benne, de ez igaz fordítva is.
Ez a vonzalom szerintem nagyban a külsőségeknek szól. Pontosan olyan, amilyennek képzelem a tökéletes férfi külsőt.
Persze sok belső tulajdonsága is tetszik, de ha nem rendelkezne ilyen külsővel akkor lehet nem jutott volna eszembe soha. Volt, hogy abba is bele remegett a lábam, hogy rám nézett. Sajnálom, mert nem ezt érdemli a párom, rohadtul nem. Arra is gondoltam már, hogy lehet azért van ez, mert annyira tiltott, hogy ennél tiltottabb nem is lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!