Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gondoltatok már úgy a sógoroto...

Gondoltatok már úgy a sógorotokra?

Figyelt kérdés
Például, hogy milyen kár, hogy nem inkább vele hozott össze a sors? Vagy, ha nem a sógorotok lenne, akkor könnyen az ágyába feküdnétek?
2017. jún. 18. 20:38
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
67%
En anno a parom mostoha testverebe voltam, es o is belem. Sajnos ez ki is tudodott, reszben emiatt szakitottam a parommal, h a masikkal lehessek. Vegul nem lett belolunk semmi, szval nem igazan erte meg. ( parommal egyebkent is szakitottunk vna.) ezzel azt akarom mondani, h a tiltottsaga miatt Ilyen vonzo neked.
2017. jún. 18. 21:39
 12/37 anonim ***** válasza:
66%
Ha csak a párod, akkor még nem a sógorod. Basszus, sok pasi néz ki jobban, mint a férjem, kockás has, magasság, borosta, szép tekintet, engem ezekkel lehet felizgatni, millió ilyen pasi van, megnézem őket és ennyi. Csak egy jó külső miatt nem csúszna le a bugyim. Nálatok más baj van a pároddal, szakíts vele, mert nem leszel boldog.
2017. jún. 18. 21:45
 13/37 anonim ***** válasza:
65%

Nem gondoltam rá úgy, számomra úgymond "nemtelen", nem látom benne a férfit.

Úgy fordult meg csak a fejemben, hogy "irigylem" őt és a sógornőmet, mert előrébb tartanak, igaz, már lassan 10 éve vannak együtt a barátnőjével. Mi még csak 2 éve.

2017. jún. 18. 21:50
 14/37 anonim ***** válasza:
90%
Lehet nem valami jó tanács, de nekem pl az sokat segített, hogy az áhított pasi rossz tulajdonságait sikerült megtudnom, így a vonzalom szépen lassan meg is szűnt.
2017. jún. 18. 22:29
 15/37 anonim ***** válasza:

Ha fura az egyszer biztos, egy ismerosomnel pont forditva van :D

Bar ott a sogor tenyleg csak poenkodik a batyja felesegevel, de egy kivulallo gondolhatja azt, hogy itt akar megcsalas is van. A sogor tobbszor "udvarolt, bokolt" a sogornojenek, a batyja tobbszor le is allitja, te tudja, hogy nem jonnenek ossze, a felesege sem olyan (legjobb baratnom, mar csak tudom :)). Amikor gyerekuk szuletett, a sogor is ott volt veluk (elobb jott a baba, nem labatlankodott, csak epp ott volt), es a ket testver jobban izgult mint a baratnom, pedig o ment szulni. Amikor felhivott, hogy megindult a szules, kerdeztem, hogy hogy vannak (baratnom es a baba) poenkodott, es azt valaszolta: kosz, megvagyok es te? :D

Nagyon imadja az unokaoccset, de meg a baratnomnek "bokolgat"(es kedvesen, de viccesen kikosarazza :D)

2017. jún. 18. 22:33
 16/37 A kérdező kommentje:

Igen, igazatok lehet, hogy a párommal lehetnek bajok, nemtudom.

Sokáig fel sem tűnt vagy merült bennem ez az egész, nem tudom mi változott hirtelen. Baromi gusztustalannak is tartom.

És amit a 12. válaszoló írt az tökéletesen igaz, ő is pont ilyen, izmos, magas, borosta, gyönyörű szem, száj. Ha máson fedezem ezt fel akkor elmegyek mellette, eszembe sem jut, hogy jobb pasi a barátomnál, pláne nem az, hogy lefeküdjek mással.

Egész életemben csak a testvére iránt éreztem ezt. És ez olyankor csak rosszabbodik, amikor azt beszélem be magamnak apró jelekből, hogy ő is érzi ezt a kémiát amit én. Éjszakákat gondolkozom át. Próbáltam kerülni, de olyankor is 1-2 hónap és egymásba futunk és kezdődik az egész elölről. Csak reméltem, hogy van aki hasonló helyzetben van, de úgy látszik idáig nem sokan süllyednek sőt.

De nagyon köszönöm azoknak akik válaszoltak, igazából kicsit már attól is jobban érzem magam, hogy leírhattam. Várok még válaszokat.

2017. jún. 18. 23:22
 17/37 anonim ***** válasza:
Nagyon régen egyszer voltam így egy barátommal,nagyon vonzott a testvére,egy idő után le is feküdtem vele,ott nagyon izzott a levegő.Azt mondta,hogy ugyanúgy érezte mint én az elejétől,hogy vonzódunk egymáshoz.Hiányzott valami a kapcsolatomból,nem voltak nagy érzelmek,ezért is történhetett ez meg,nem érdekelt különösebben,mert nem is maradtunk együtt.
2017. jún. 19. 00:22
 18/37 anonim ***** válasza:
Anyukám volt így az apukám előtti barátjával, hogy megismerte a srác bátyját, és az jobban tetszett neki... várt, hogy elmúlik-e a dolog. Nem múlt el, akkor inkább szakított, és minél messzebb ment attól a családtól.
2017. jún. 19. 09:13
 19/37 A kérdező kommentje:
#17 Nem lett belőle botrány, vagy nem is derült ki? Jó testvérek voltak?
2017. jún. 19. 20:29
 20/37 A kérdező kommentje:

Igen ez volt valószínű a leghelyesebb döntés

2017. jún. 19. 20:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!