Gondoltatok már úgy a sógorotokra?
Nem :D Sógoromat előbb ismertem, mint a férjemet, amikor tini voltam, egy helyre jártunk "kocsmázni". Ő egy tizessel idősebb nálam, zenész is, meg ilyen helyi "arc", vagy hogy mondjam. Nekem, mint pasi, sosem jött be, de csíptem nagyon, jó dumája volt, sok csaj oda volt érte, nekem nem az esetem. Amikor a férjem megismertem, kérdezte, hogy ismerem-e a tesóját, mert kiderült, hogy sok közös ismerősünk van, de én nagyon meglepődtem, hogy ők testvérek, kicsit sem hasonlítanak egymásra.
Egyébként az esküvőnkön sógorom poénkodott vele, hogy "na, ha akkor hagyod magad, most én vennettelek volna el", de ezen röhögtünk, mert sose volt ilyen szituáció közöttünk. Nem is tudnám elképzelni sem. Amúgy meg már tizen x éve nős, és bár megéri a pénzét, de azért hűségesnek hűséges (legalább is úgy tudom).
Anyukám az ex sógorával él együtt több mint tíz éve. Ismerik egymást már vagy 20 éve. Nekem ő olyan, mint az apukám. Nem értem a sok prűd embert. Két ember között az érzelem nem a családi kapcsolatokon múlik. Nem vérrokon, ugyanolyan ember mint bárki más. Kedves kérdező: szerintem nem gáz az amit érzel. Az se lenne gáz ha történne valami. (mielőtt kioktattok, nem hiszek a monogámiában)
28N
Nagyon szeretik egymást.
Azt se tartom kizártnak, hogy egyenesen a halálba küldeném a páromat, ha bármi ilyesmi meg történne és a tudomására jutna.
Szóval nem, soha nem fogok kezdeményezni semmit sem.
Ha ő kezdeményezne, akkor nem biztos, hogy menne az elutasítása.
Ettől (SZERINTEM) mégnem vagy rossz ember, stb.
Neked kell ezzel együtt élned, (persze ha tényleg a pároddal szeretnél maradni?! Ha valamit tennél úgyis kiderülne, és mindenképp egyenesebb lenne előbb szakítani!)
De ezt csak te tudhatod miért alakult îgy vagy hogy "mitől"?!
Inkább az a kérdés hogy van-e lelkiismeretfurdalásod amivel együtt tudsz élni?
+ a párod szemébe tudsz nézni úgy mint aki szereti?
Neked kell eldöntened!
Teljesen igazatok van. És köszönöm, hogy ilyen normálisan válaszoltatok.
Természetesen nem azért vagyok a barátommal, hogy a testvérét néha lássam. Szeretem őt és semmilyen más férfire nem néztem még így.
De nem tudom csak úgy kezelni a testvérét, mint egy vonzó férfit, csak így egyszerűen. Pedig mindenki másra csak maximum így gondolok és ennyi semmi több.
Néha amikor mintha szándékosan ketten akart volna velem lenni indokolatlanul már előre remeg a gyomrom is. Persze lehet, hogy csak én mesélem be magamnak és semmi hátsó szándék nincs mögötte.
Egyébként igen, kielégít, csak kicsit egyhangúak a szeretkezéseink.
De sajnos nem valami újra vágyom, hanem a sógoromra.
Néha már annyira, hogy sírhatnékom támad, hogy hogy lehetek ilyen....:/
"Egyébként igen, kielégít, csak kicsit egyhangúak a szeretkezéseink. "
Vagyis évek óta csak fexel mint egy fadarab, és amíg a párod "dolgozik" te csak a sógorról ábrándozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!