Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért nem tudja ezt...

Anyám miért nem tudja ezt tiszteletben tartani?

Figyelt kérdés

Szóval 33 vagyok, még a 2-ik hullám előtt hazaköltöztem albérletből, mert amúgy sincs senkim jelenleg, feleslegesnek láttam fizetni az albérletet ha úgyis csak otthon vagyok, és a család legalább együtt van. Amint lecseng, költözök vissza bármi lesz, a következők miatt is.

Régen is ilyen volt anyám, nem változott, de csak most kezdett el a dolog valamiért idegesíteni: beront a szobámba ezért azért, rámnyitja az ablakot kérdés nélkül, utasítgat, hogy vegyem fel ezt meg azt, tegyek rendet. Kértem, hogy legalább kopogjon: nem, mert mit képzelek én, ez az ő lakásuk. Én tudnám mindennek a rendjét (7 éve önállóan éltem Budapesten), de szeretném a saját tempómban megoldani ezeket. Ha felvetem, hogy megcsinálom én a dolgokat, gúnyolódik hogy persze, hogyan is tudnám ezeket.

Járok edzeni, mondtam, hogy nem kell külön főznie, de tartsa tiszteletben, hogy én külön fogok magamnak (csirke, hal stb.), természetesen be is vásárolok. Hosszas üvöltözés, összeveszés után eljutottunk oda, hogy főz rám külön, mert szerinte és befüstösítek (7 évig szintén magamra főztem).

Nem hiszem, hogy le fogom tudni szoktatni erről, de mi ennek a mozgatórugója? Miért nem lehet ennyire tiszteletben tartani valaki privátszfáráját? Persze amikor mondom, hogy legkésőbb márcuistól megyek vissza Budapestre, akkor sírás van, hogy ő szeretné, hogy maradjak.

2020. nov. 14. 16:16
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Bírom ahogy a nyomik mind tömegbe állnak össze, amint fenyegetve érzik valamely társukat. Egyedül kevesek vagytok, hátha majd a többségre hivatkozva valami leesik. Személyeskedés van, érvek meg csak annyi, aminek már az ellenkezőjét is leírtátok támogatólag, mikor még nem jött be a hiszti a képbe. Ezért súlytalanok ezek az utólagos "vélemények", és ezért súlytalan a létezésetek. A témát a magam részéről lezártam.
2020. nov. 14. 23:07
 32/41 Savlekotő ***** válasza:
100%
Mégse mi élünk anyuval aki ovisként kezel.. Te is csak ki akartad lökni a nyomorod. létezés csodája vagy. A pénzed meg dugd fel,másnak is van ennyi,meg saját élettere is,nem itt izmozik. Hülye gyerek..
2020. nov. 14. 23:46
 33/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem hogy minek kell haza költözni azért mert home office van és egész nap otthon van az ember...nem azért fizeti az ember általában az albérletet hogy külön éljen egyedül ? Nem értem tényleg hogy ezért miért mondaná fel valami a szerződést és menne a szülői házba azért mert túlságosan kihasználja az albit ? Na mindegy

Egyebekent ez ilyen ilyenek a szülők teljesen jogos, ő háza ő szabálya nem tudsz ellene semmit sem tenni különben is attól meg hogyha baj van persze hogy a szülő befogadja a gyereket meg gondoskodik róla hiszen ez is benne van a pakliban de attól meg szerintem minden szülő örül hogy eljott a ki költözés pillanata stb A te anyukadnak ilyen a stílusa gondolom tudta hogy ilyen iranyitgatos tipus volt eddig is nem értem miert lepodsz meg költözz vissza albérletbe és eld az életedet külön felnőttként ahogy eddig is

2020. nov. 15. 07:41
 34/41 anonim ***** válasza:
100%

Miért költöztél haza? Ha ennyire jól keresel, ahogy irod és megvan a rutinod, kialakitottad a dolgokat magad körül, ennek nincs értelme.

Vagy kényelmesebb volt igy? Szóval valami kamu van a történetedben. Egy normális önellátó 33 éves férfi, aki ennyire jó anyagiakkal van megáldva, az biztosan nem szalad haza.

Amúgy meg mit vártál? Te költöztél haza, neked kell alkalmazkodni, anyudnak igaza van.

Ha meg ez nem tetszik, akkor törekedj arra hogy 33 évesen ennyire jó anyagi háttérrel ne a szüleid nyakán lógj!

2020. nov. 15. 08:44
 35/41 anonim ***** válasza:
83%

De egy frusztrált kis jampi vagy, nem mersz anyunak szólni, vagy az agyadra ment a fehérjepor, te tesztoszteronhuszár?

Ha ennyire az élet császára vagy, akkor a francnak költöztél haza? Fillérbszóskodni?

Azt hittem már komoly a kérdés, és nem trollkodsz.

2020. nov. 15. 09:03
 36/41 anonim ***** válasza:
100%
Olyan egyszerű megoldani a problémát, költözz vissza az albérletbe!
2020. nov. 15. 11:58
 37/41 anonim ***** válasza:
44%

#36, Olyan egyszerű megoldani a problémát, költözz vissza az albérletbe!

nem egyszerű, "amúgy sincs senkim jelenleg, feleslegesnek láttam fizetni az albérletet"

ha nincs szexpartner, minek tartson fent albérletet, amikor az félre is tuja tenni..

2020. nov. 15. 13:43
 38/41 anonim ***** válasza:
46%
37: ja hogy csak azért szoktak az emberek elköltözni hogy az ember hangosan szexelhessen akkor amikor akar ?😅nem is tudtam...🤦🏽‍♀️😂
2020. nov. 15. 16:03
 39/41 anonim ***** válasza:
54%

#38, bocsánat. őt idéztem. olvass vissza...

"amúgy sincs senkim jelenleg, feleslegesnek láttam fizetni az albérletet"

az amyúgy sincs senkim azt jelenti, hogy nincs csaja..

2020. nov. 15. 16:47
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi az irónia nem megy át az interneten sajnos
2020. nov. 15. 20:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!