Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért nem tudja ezt...

Anyám miért nem tudja ezt tiszteletben tartani?

Figyelt kérdés

Szóval 33 vagyok, még a 2-ik hullám előtt hazaköltöztem albérletből, mert amúgy sincs senkim jelenleg, feleslegesnek láttam fizetni az albérletet ha úgyis csak otthon vagyok, és a család legalább együtt van. Amint lecseng, költözök vissza bármi lesz, a következők miatt is.

Régen is ilyen volt anyám, nem változott, de csak most kezdett el a dolog valamiért idegesíteni: beront a szobámba ezért azért, rámnyitja az ablakot kérdés nélkül, utasítgat, hogy vegyem fel ezt meg azt, tegyek rendet. Kértem, hogy legalább kopogjon: nem, mert mit képzelek én, ez az ő lakásuk. Én tudnám mindennek a rendjét (7 éve önállóan éltem Budapesten), de szeretném a saját tempómban megoldani ezeket. Ha felvetem, hogy megcsinálom én a dolgokat, gúnyolódik hogy persze, hogyan is tudnám ezeket.

Járok edzeni, mondtam, hogy nem kell külön főznie, de tartsa tiszteletben, hogy én külön fogok magamnak (csirke, hal stb.), természetesen be is vásárolok. Hosszas üvöltözés, összeveszés után eljutottunk oda, hogy főz rám külön, mert szerinte és befüstösítek (7 évig szintén magamra főztem).

Nem hiszem, hogy le fogom tudni szoktatni erről, de mi ennek a mozgatórugója? Miért nem lehet ennyire tiszteletben tartani valaki privátszfáráját? Persze amikor mondom, hogy legkésőbb márcuistól megyek vissza Budapestre, akkor sírás van, hogy ő szeretné, hogy maradjak.

2020. nov. 14. 16:16
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
89%

"feleslegesnek láttam fizetni az albérletet ha úgyis csak otthon vagyok" - ennek semmi értelme nincs. Épp azért nem kellett volna sajnálni a pénzt az albira, mert most sokat vagy otthon.

Nem kellett volna visszaköltözni, nyilván már te is zavarod őket. Ebben a helyzetben NEKED kellene alkalmazkodni. ŐK vannak otthon, te már elég régen elköltöztél, nem lehet csak úgy ki-be járkálni az életükbe.

Nekem nagyon úgy jön le, hogy most nem engedheted meg magadnak az albit, főként, hogy egyedülálló vagy, és ebben nincs is semmi érthetetlen a jelen helyzetben, de ők tesznek neked szívességet, így alkalmazkodni is neked kell.

2020. nov. 14. 17:32
 12/41 anonim ***** válasza:
83%
Kit csapsz meg te takony? Gondolom anyáddal is így viselkedsz.Az ő háza!!
2020. nov. 14. 17:56
 13/41 Savlekotő ***** válasza:
81%
Ez a vicc itt csapkodnál de 33 évesen dedozol otthon és nem bírsz egy albit se fent tartani..
2020. nov. 14. 18:12
 14/41 anonim ***** válasza:
87%

Tehát el kellene hinnünk, hogy ezt egy 33 éves férfi írta?

Valami nagyon nem oké itt, vagy fogyatékos vagy, vagy hazudsz.

"Nem hiszem, hogy le fogom tudni szoktatni erről"

- ő a kutyád? miért nem szoktattad rendes életre? hm?

2020. nov. 14. 18:17
 15/41 A kérdező kommentje:

11: én a járvány elején 5 milliót raktam át euróba, ami valószínű sokkal több pénz, amit te egész életedben láttál. Ezen kívül van még majdnem ugyanennyi Ft-ban, plusz lakástakarék. Ráadásul homa office-ból átlag felett keresek. Ami az albit illeti pedig 7 év alatt 8-9 milla körül fizettem ki idegeneknek pénzt, ezt untam meg. Jövőre tervezek lakást venni. Ebből már látod is, hogy milyen kis buta vagy.

13: ugye funkcionális analfabéta vagy?

14: anyámat? Nyilvánvalóan neked nem volt, de agyad se túl sok.

2020. nov. 14. 18:44
 16/41 anonim ***** válasza:
100%
Ez a lényege kérdésednek! - hogy leírhasd #15-ös kommentedet, felvághass azzal, mennyi pénzed van.
2020. nov. 14. 18:53
 17/41 anonim ***** válasza:
100%
#16, igen. ergo mindenki kussoljon...az anya is...
2020. nov. 14. 19:09
 18/41 anonim ***** válasza:
90%

1. Ha otthon is akár csak nyomokban így viselkedsz, én már rég kiraktalak volna.

2. Nem én hisztizek a lakhatásom miatt, hanem te.

3. 10 M szép pénz ennyi idős létedre, de azért nem AKKORA szám, hogy ennyire elszállj tőle!

4. HA lesz saját lakásod, abban majd úgy élsz, ahogy akarsz, addig meg szépen meghúzod magad.

2020. nov. 14. 19:22
 19/41 anonim ***** válasza:
91%

Ha ennyi lóvéd van akkor minek mentél vissza? Nem gondolod hogy zavarod őket? Őszintén en is unnam a -rég felnőtt gyerekemet kerülgetni ha megtehetné hogy külön éljen. Esetleg te is főzhetnél nekik.

Anyád azelott is ilyen volt tudtad mit vállalsz. Nem jó de tudható volt." Miért nem lehet ennyire tiszteletben tartani valaki privátszfáráját?" Ezt magadnak kéne feltenned.

2020. nov. 14. 19:32
 20/41 Savlekotő ***** válasza:
93%
Érdekes nem mi nem merünk otthon főzni,lehet milliód akkor is csecsemőként élsz megint,ezt baxxa a csőröd és itt pattogod ki magad mert anyuval nem ekkora már a szád...
2020. nov. 14. 19:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!